Eerste SHOT toto van start

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit jaar is er voor het eerst een SHOT Toto. Van elk SHOT-team moet worden voorspeld op welke positie ze eindigen. Inmiddels is de inschrijving gesloten (de competitie is begonnen). Alle voorspellingen zijn opgenomen in het overzicht hieronder. Sommige deelnemers hadden twee posities per team ingevuld, ik heb er dan één geselecteerd. Soms was er bij een team niks ingevuld, dan staat er een nul op die positie. Er kan nu niets meer veranderd worden.

Je kon je inschrijven via het formulier in de kantine. Heb je nu niet meegedaan, in het voorjaar is er weer een kans. In één week tijd (het was kort dag) hebben zich 43 deelnemers aangemeld.

Hoewel veel deelnemers maar “wat” hebben ingevuld is het wel aardig om te zien dat van het eerste team gemiddeld de hoogste eindklassering wordt toebedacht. SHOT 5 (senioren) komt daarbij op de laagste plaats. We zullen zien wat dit waard is. Overigens is Danny Hilhorst degene die de Toto het meest gemiddeld heeft ingevuld, terwijl Axel Diemers het meest afwijkt van de gemiddelde voorspelling.

Na speelweek 3 komt de eerste tussenstand (hoewel dat niets hoeft te zeggen, want alleen de eindstand telt) op de site.

 

Hoe werkt het?

Je vult het formulier in en voorspelt op welke plek in de poule het SHOT team eindigt. Je legt het formulier in de daarvoor bestemde doos in de kantine. Voor elke juiste voorspelling krijg je 4 punten, voor elke bijna juiste voorspelling (afwijking van 1 naar boven of beneden) 1 punt. Mocht er een team (anders dan het SHOT team) in de poule uit de competitie worde gehaald, dan blijft nog steeds de oorspronkelijke voorspelling gelden. Slechts in het geval dat de laatste plaats is voorspeld, wordt de voorspelling 1 plaats aangepast. Mocht het SHOT team de competitie niet volbrengen, dan vervalt deze uit de uitslag.

Er zijn 3 jeugdteams met een afwijkende poule en een nacompetitie. Voor de voorspelling van deze teams geldt dat de stand na het spelen van de poule wordt meegenomen in de eindstand. De nacompetitie wordt dus niet meegenomen. Alleen compleet ingevulde lijsten worden meegenomen in de stand In de weken 3, 5, 8 en 10 wordt de stand gepubliceerd op de SHOT site. Bij een gelijke eindstand (dit geldt alleen voor de 1e en 2e plaatsen) geldt dat degene die het meeste teams op de juiste plek heeft bovenaan eindigt. Is dit ook gelijk dan wordt door middel van drie quizvragen over de najaarscompetitie 2013 de eindstand bepaald.

Ieder lid van SHOT of familie lid mag meedoen (maximaal 1 formulier per deelnemer). Deelname is gratis.

De prijzen:

1e prijs: 10 consumptiebonnen voor de SHOT Kantine

2e prijs: 5 consumptiebonnen voor de SHOT Kantine