Mooie week voor seniorenteams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de tweede ronde ontstaat er altijd een aardig beeld van de krachtsverhoudingen binnen een poule. Het lijkt erop dat de meeste seniorenteams goed op dreef zijn en dat de gestelde ambities nog steeds reëel zijn.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

 

Hoofdklasse

Woerden 1 SHOT 1 1-9 Het eerste haalde, zoals verwacht, flink uit bij degradatiekandidaat Woerden. Roy deed dit keer niet mee. Michiel gunde Woerden nog de spreekwoordelijke eer. Dennis en René bleven ongeslagen. Dat dit team, gewild of ongewild, daarmee aan kop gaat in deze poule, wekt geen verbazing.
Hoofdklasse

Hilversum 7 SHOT 2 3-7 Ook het tweede trof een degradatiekandidaat en deed het enige juiste: stevige winst. De opstelling was gelijk aan die van vorige week (Hans van Gool is, behoudens het dubbelspel, nog niet in beeld geweest). René kon zijn sterke optreden van vorige week geen vervolg geven en bleef op 1 winstpartij steken. Henri (2) en vooral Martin (3) scoorden. Op dit moment bezet het 2e een stevige 3e plaats.
1e Klasse

SHOT 3 Tielse TC 1 4-6 Lange tijd leek er een flinke stunt in de maak te zijn tegen deze degradant uit de Hoofdklasse. Na 6 wedstrijden prijkte een mooie 4-2 tussenstand op het scorebord. Helaas stelde Tiel daarna orde op zaken met 4 achtereenvolgende winstpartijen. René glorieerde met 2 keer winst. Paul kon daar 1 punt aan toevoegen. Rob bleef zonder winst. Joris acteerde alleen in het dubbel dat knap gewonnen werd. Om uit de onderste regionen te komen zal er ook gewonnen moeten worden.
2e Klasse

SHOT 4 VEV 1 6-4 Een knap zege van het 4e, dat nota bene met een invaller (Sascha) aantrad. VEV is zonder meer een concurrent voor de titel. Het werd nog penibel toen Rob verloor van kopman Van Doorn. Axel bleef echter in al zijn wedstrijden overeind en toen ook, verrassend, Sascha zijn laatste pot pakte, was de winst daar. Daarmee blijft het 4e op koers voor een kampioenschap.
2e Klasse

Over ’t Net 3 SHOT 5 7-3 Het 5e leed een eervolle nederlaag tegen deze kampioenskandidaat. Mark bevestigde de goede vorm weer met 2 zeges. Maria bleef met lege handen. Gerben voegde het 3e punt toe. Geen ramp dus voor dit team, maar er moet gebikkeld blijven worden om buiten de gevarenzone te blijven.
3e Klasse

SHOT 6 Hilversum 14 7-3 Een mooie overwinning van het 6e, waarmee de blik omhoog gericht kan blijven op de ranglijst. Greg domineerde weer sterk met een hattrick. Invaller Pim haalde ook twee mooie punten binnen. Wieb moet de vorm nog vinden getuige zijn ene punt. Een mooie 3e plaats is het resultaat.
3e Klasse

VTV 7 SHOT 7 Deze wedstrijd werd, op verzoek van VTV uitgesteld. Het 4e en 6e team profiteerden dankbaar van de invalmogelijkheden daardoor. De wedstrijd van komende week tegen Elan moet duidelijk maken waar het team staat.
4e Klasse

SHOT 8 Tielse TC 3 5-5 De punten werden keurig gedeeld met de bezoekers. Daar had zeker meer in gezeten, maar Barend miste zijn eigen batje en dan is het gevoel natuurlijk een beetje zoek, getuige zijn ene winstpartij. Jan tikte gewoon 2 punten binnen en ook George kon een punt toevoegen. Het is nog heel onduidelijk waar dit team staat. Vooralsnog heeft het alle kansen nog in eigen hand.
4e Klasse

SVE 8 SHOT 9 3-7 Een gedegen overwinning van het 9e. Grote man was dit keer Sebastiaan met zijn hattrick. Martin sloot aan met 2 punten en Koos scoorde ook weer zijn puntje. Met deze uitslag doet het 9e gelijk mee in de bovenste regionen. Veelbelovend!
5e Klasse

SHOT 10 De Vaart 2 4-6 Zoals verwacht trof het 10e in De Vaart een lastige tegenstander. Jan en Anton kregen elk nog wel 2 tegenstanders op de knieën. René lukte dat helaas niet. De Vaart is nu koploper en SHOT staat 2e. Daar zal het team tevreden mee zijn, lijkt mij.
5e Klasse

Hilversum 24 SHOT 11 4-6 Een puike overwinning voor het 11e. Hans won 1 maal. Elsbeth fleurde haar seniorendebuut op met 2 winstpartijen. Herman haalde de volle buit binnen en speelt als een oude rot. Een prima plek in de middenmoot is het resultaat.