Mannen van SHOT 1 delen raken klap uit!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 1 wij 9}Het eerste senioren team van SHOT moest afgelopen vrijdag aantreden tegen TTV Woerden. Vooraf wisten de mannen dat het lastig ging worden tegen Woerden omdat het in de breedte een sterk team is en met spelers die al jarenlang Hoofdklasse ervaring hebben. Deze week werd er door speler/coach Rene Rietveld gekozen uit de volgende opstelling: Dennis South, Rene Rietveld en Michiel van Amersfoort. Dat betekende dat jeugdig talent Roy Kapel rust kreeg.

Dennis mocht beginnen tegen de kopman van Woerden, Edwin Deisting. Dennis die tot 3 keer toe een achterstand had, won toch zeer knap 3-0 van de kopman van Woerden. Vervolgens was het aan Rene de beurt om de voorsprong te vergroten. Rene speelde zeer goed en won in een spetterende pot tegen Edwin Draaijer 3-0. Michiel vergrootte de voorsprong naar 0-3 door te winnen van Stephan Bont. Vervolgens werd gekozen voor een dubbel bestaande uit Dennis en Rene, dat bleek geen verkeerde keuze te zijn want de mannen uit Soest wonnen simpel 0-3. Dat betekende dat er 0-4 score op het bord stond.

Na de pauze zette Dennis de voorsprong op 0-5. Michiel mocht daarna aantreden tegen kopman Edwin Deisting. Michiel, die vorige week een lastige start kende, hoopte dat nu weg te spelen door het de kopman van Woerden moeilijk te maken. Helaas was de scherpte ver te zoeken bij Van Amersfoort en werd die overklast door de sterk spelende Deisting. Ondertussen was er een 1-5 voorsprong opgebouwd, Rietveld won zijn laatste 2 potten weer overtuigend, met sterk spel en met mooie spinballen sloeg hij zijn tegenstanders eenvoudig 0-3 en 1-3 weg. Dennis ging ook verder waar die mee bezig was vrijdag, en dat is maar een ding de laatste tijd: WINNEN! Beide tegenstanders werden eenvoudig op zij gezet door de kopman van SHOT 1.

Michiel, die ondertussen van Rietveld een peptalk had gehad, won zijn laatste partij met 3-2. Wat betekende dat er 1-9 score was neergezet door de SHOT-ters, een geweldig resultaat van de mannen die na afloop al met hun hoofd bij de volgende tegenstander waren. Dat is namelijk concurrent Hilversum.

Rietveld na afloop: “Prima resultaat 1-9. Geweldig om zo te starten in deze poule! Met Dennis hebben we misschien wel de beste speler van de poule in huis. Ik speelde weer zeer degelijk waar ik ook erg blij mee ben. Michiel moet zorgen rust te krijgen in z’n koppie, hij is met teveel verschillende dingen tegelijk bezig. Maar ik weet zeker dat ook hij snel weer op z’n oude niveau zit. Als we zo doorgaan kunnen we misschien stunten deze competitie!!