Rik, Bart en Jip succesvol bij meerkampen in Utrecht

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zondag 29 september gingen 7 SHOT-ters op pad naar Utrecht om deel te nemen aan de minimeerkampen, een toernooi bedoeld voor spelers tot twaalf jaar. Het toernooi wordt vijf keer per jaar gehouden en dit was de eerste editie van dit seizoen. Boris, Jip, Luuk, Koen, Dienand, Rik en Bart deden namens SHOT mee. Voor Bart en Rik was het hun eerste toernooi.

In hoogste poule deden Boris en Jip mee. De eerste partij moesten ze tegen elkaar en ze maakten er een waar spektakel van. In een mooie partij trok Jip aan het langste eind. Toch had Boris kans op de eerste plek in deze poule, maar in de beslissende partij verloor hij net met 12-10 in de vijfde game van de latere winnaar. Jip wist op onderling resultaat net tweede te worden, Boris werd vierde met evenveel winstpartijen. Zo kan het lopen in een toernooi.

In de tweede poule streed Luuk mee. In zijn eerste partij was hij nog niet helemaal wakker. Hij verloor net met 12-10 in de vijfde game. Later bleek dat de cruciale partij voor tweede plek te zijn. Tegen de uiteindelijke nummer 1 wist hij een hele goede pot te spelen, maar ook deze verloor hij nipt. Een derde plek was het resultaat.

In poule drie speelde namens SHOT Koen, veruit de jongste deelnemer van de dag. Hij zat in een zware poule met louter kinderen die hoger spelen in de competitie. Hij wist knap 1 partij te winnen en speelde knap tegen de andere tegenstanders. In poule 4 speelde Dienand. Dit was voor hem de eerste keer dat hij buiten SHOT een toernooi speelde. Dienand had er duidelijk plezier in en wist heel knap 4e te worden.

In poule 5 en 6 speelde onze nieuwe leden, Rik en Bart. Dit was voor hun het allereerste toernooi en ze deden het gelijk fantastisch. Ze lieten zien dat het grote talenten zijn. Bart verloor slechts 1wedstrijd en Rik won zelfs al zijn wedstrijden. Bart werd tweede en Rik eerste en beiden mochten met een prijs naar huis.

Al met al een succesvolle en leuke dag. Op 10 november is er weer een meerkamptoernooi, ditmaal in Hilversum. Als je ook mee wilt doen, houd dan je e-mailbox in de gaten. Halverwege oktober krijg je daarvoor een uitnodiging. René en Dennis bedankt voor het coachen, en de ouders bedankt voor het rijden.