Taaie week voor de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De derde competitieweek

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Hilversum 6 2-8 De allesbepalende wedstrijd voor de koppositie. Hilversum kwam op oorlogssterkte naar Soest; de bedoelingen waren dus duidelijk. De oude rotten uit de landelijke competitie waren op beslissende momenten net wat rustiger en maakten daar maximaal gebruik van. De punten werden voor Shot gescoord door Dennis en Roy tegen 3e man Danny Mol.
Hoofdklasse

SHOT 2 SVO 2 6-4 Een nipte overwinning tegen een tegenstander die eigenlijk uit één man bestond: Jan Willem Rouwhorst. Deze tegenstander bleef ongeslagen. Henri en Martin wonnen hun overige partijen. René moest ook een tweede tegenstander feliciteren.
1e Klasse

TTVN 1 Shot 3 9-1 Het 3e liep tegen een flinke zeperd aan in Nieuwegein.
2e Klasse

SHOT 4 verslag
2e Klasse

SHOT 5 verslag
3e Klasse

SHOT 6 verslag
3e Klasse

SHOT 7 verslag
4e Klasse

SHOT 8 verslag
4e Klasse

SHOT 9 verslag
5e Klasse

SHOT 10 verslag
5e Klasse

SHOT 11 verslag