Taaie week voor senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De derde competitieweek leverde helaas voor veel teams stevige nederlagen op. Positieve uitschieters waren het 8e en vooral het 2e team dat voor de 3e achtereenvolgende keer wist te winnen en de koploper naar de kroon lijkt te steken.

Het 3e en 5e team zijn in zwaar weer gekomen en moeten de komende weken aansprekende resultaten neerzetten voor behoud.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Hilversum 6 2-8 De allesbepalende wedstrijd voor de koppositie. Hilversum kwam op oorlogssterkte naar Soest; de bedoelingen waren dus duidelijk. De oude rotten uit de landelijke competitie waren op beslissende momenten net wat rustiger en maakten daar maximaal gebruik van. De punten werden voor Shot gescoord door Dennis en Roy tegen 3e man Danny Mol.
Hoofdklasse

SHOT 2 SVO 2 6-4 Een nipte overwinning tegen een tegenstander die eigenlijk uit één man bestond: Jan Willem Rouwhorst. Deze tegenstander bleef ongeslagen. Henri en Martin wonnen hun overige partijen. René moest ook een tweede tegenstander feliciteren.
1e Klasse

TTVN 1 SHOT 3 9-1 Het 3e liep tegen een flinke zeperd aan in Nieuwegein. Sterke man van vorige week, René, bleef nu met lege handen staan evenals Joris. Rob verraste juist door de eer te redden. Met deze uitslag zakt het team verder naar onderen.
2e Klasse

Woerden 3 SHOT 4 6-4 In Woerden liep het 4e verrassend tegen een nederlaag aan. Rob bleef nog wel in de plus door 2 tegenstanders te verslaan. Axel en Oeds moesten beiden 2 opponenten feliciteren. Ook het dubbel leverde geen succes op. Het wordt hard werken deze competitie!
2e Klasse

SHOT 5 Bijmaat 5 1-9 Een vrij kansloze nederlaag tegen een sterk Bijmaat-team. Mark speelde tot dusver een sterke competitie, maar bleef dit keer met lege handen. Hetzelfde overkwam Michael die soms zijn rust verloor. Gerben mocht de eer redden tegen Elisa Stuveling.
3e Klasse

SHOT 6 HTTC 4 3-7 Een stevige nederlaag voor het 6e, dat al weken met invallers moet aantreden. Greg haalde een hoog niveau met 2 zeges. Wieb en invaller Joop kwamen niet aan de goede kant van de streep. Gelukkig werd nog wel het dubbelspel binnengesleept.
3e Klasse

SHOT 7 Elan 5 5-5 Een mooie puntendeling van de jonkies tegen een grillig Elan. Adri, Sascha en Pim waren allen niet opgewassen tegen Rini van der Heiden. En allen wonnen zij wel van de zwakke 3e vrouw van het team. De bonuspunten moesten gescoord worden tegen de kletsmeier Flip Valero. Adri en Sascha bleven hem de baas, maar Pim moest hem feliciteren.
4e Klasse

TTVN 4 SHOT 8 3-7 De eerste overwinning is binnen voor het 8e! Barend was weer ouderwets bezig en bleef ongeslagen, maar ook Jan en George vulden met ieder 2 zeges goed aan. Deze zege brengt dit team gelijk weer in de bovenste regionen. In deze poule liggen de sterktes zeer dicht bij elkaar.
4e Klasse

Otio 2 SHOT 9 7-3 In Bunnik kreeg ons 9e verrassend klop. Martin wist nog wel twee tegenstanders aan de zegekar te binden, maar Sebas (1x winst) en Koos konden te weinig potten breken om de nederlaag af te wenden. Geen nood, maar het blijft wel opletten geblazen voor dit team.
5e Klasse

SHOT 10 Het 10e had een vrije week en kon dus een avondje extra trainen.
5e Klasse

De Vaart 3 SHOT 11 6-4 In Linschoten bleef het 11e steken op een kleine nederlaag. Herman acteerde weer sterk met 2 winstpotten. Elsbeth sloot aan met één overwinning. Hans bleef helaas zonder winst. En natuurlijk werd hier weer het dubbel gewonnen!