Sascha aan de leiding in de SHOT toto

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na drie speelrondes kunnen we een eerste tussenstand laten zien (maar bedenk dat alleen na de laatste speelronde de prijzen worden verdeeld). We zien dat Sascha voorlopig op kop gaat met vlak daarachter Joris en Oeds. Sascha heeft voorlopig maar liefst 9x een SHOT-team op de juiste positie voorspeld. Dat is 50% correct. Jordy Kraaij is voorlopig de jeugdspeler die de beste voorspelling heeft gedaan.

Na drie speelrondes kunnen we een eerste tussenstand laten zien (maar bedenk dat alleen na de laatste speelronde de prijzen worden verdeeld). We zien dat Sascha voorlopig op kop gaat met vlak daarachter Joris en Oeds. Sascha heeft voorlopig maar liefst 9x een SHOT-team op de juiste positie voorspeld. Dat is 50% correct. Jordy Kraaij is voorlopig de jeugdspeler die de beste voorspelling heeft gedaan.

De volledige tussenstand: