Editie 2014

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In 2014 worden de Menereis Open Soesterkampioenschappen gespeeld op zaterdag 4 januari 2014 (Senioren) en zondag 5 januari 2014 (Jeugd). Op beide dagen begint het toernooi om 09:30u en is de zaal vanaf 08:30u geopend.

Net als vorig jaar organiseren we op de dag van het seniorentoernooi een buffet. Bij het inschrijven voor het toernooi kan je je gelijk hiervoor opgeven. Het inschrijfgeld voor het seniorentoernooi bedraagt  € 8,=. Betalen op de speeldag zelf kost  € 2,= extra. Het buffet kost  € 7,=. Net als voorgaande jaren krijg je ook dit jaar weer een exclusief Open Soester shirt.

Bij het jeugdtoernooi introduceren we dit jaar een ‘package deal’. Hiervan kan je als vereniging gebruik maken als je 4 deelnemers of meer inschrijft voor het toernooi. Voor  €1,50 per deelnemer krijg je naast het toernooi en het Open Soester shirt een bakje patat, een snack (kroket, frikadel) en drinken. Begeleidende coaches van de club krijgen gratis patat/snack/drinken. Het inschrijfgeld voor het jeugdtoernooi bedraagt  € 6,=. Betalen op de speeldag zelf kost  € 2,= extra.

Meer informatie over het toernooi vind je in onderstaande documenten (binnenkort beschikbaar)

Update 31 december

De inschrijving voor het jeugdtoernooi is nu ook echt gesloten. Het totaal aantal deelnemers bij de jeugd is 72, van niveau Landelijk A t/m Startersklasse. Bij de senioren nemen 84 spelers deel aan het toernooi, niveau 1e Divisie t/m 6e Klasse.

Update 22 december

De inschrijving voor het jeugdtoernooi blijft open tot en met 31 december. Het aantal deelnemers ligt nu op 70, qua niveau van Startersklasse t/m Landelijk A.

Voor de betaling van het inschrijfgeld geven we hierbij ook het IBAN nummer van onze bankrekening. Dat is NL70 RABO 0359 9593 93.

Update 15 december

Het seniorentoernooi is met 84 deelnemers helemaal volgeboekt. Je kan je eventueel nog aanmelden voor de reservelijst zodat je alsnog kan deelnemen in het geval er een speler mocht uitvallen.

Voor het jeugdtoernooi zijn er op dit moment 60 aanmeldingen. De inschrijving blijft nog even open, dus via het formulier aan de linkerkant kan je je nog steeds opgeven.

Update 9 december

Het seniorentoernooi is zo goed als vol. Als je nog wilt opgeven, stuur dan even een mailtje aan info@opensoester.nl

Update 4 december

Nog twee weken en dan sluit de inschrijving al weer. Heb je je nog niet aangemeld? Schrijf je dan nog snel in! Wees er snel bij, want het seniorentoernooi is bijna volgeboekt.

Update 13 november

De inschrijvingen voor zowel Jeugd als Senioren lopen gestaag binnen, waarbij bij de Senioren de meeste deelnemers zich ook opgeven voor het buffet. Zoals gebruikelijk is het toernooi voor alle niveaus. Op dit moment hebben we inschrijvingen van 1e Divisie t/m 6e Klasse. De meeste inschrijvingen komen vanuit de afdeling Midden, tegelijkertijd hebben we ook al een mooi aantal inschrijvingen van andere afdelingen waarbij naast de afdeling Midden ook de afdeling Holland Noord en Noord al goed vertegenwoordigd worden.

Update 1 november

De inschrijving voor het toernooi is geopend per 1 november 2013. Voor vragen kun je mailen naar info@opensoester.nl