Taaie periode voor de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Er werden bij de senioren weinig grote (winst)uitslagen geboekt. Toch was het zeker geen slecht weekeinde. Vaak werden koplopers of sterke concurrenten getroffen. Menig nederlaag was nog best ‘goed’! Het aantal gewonnen dubbels (3 dit keer) blijft een zorgpunt binnen onze vereniging.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 SVO 1 5-5 Tegen het altijd lastige SVO werd een tikje teleurstellend gelijkgespeeld. De altijd soevereine Arjen Weergang was nu ook voor alle Shotters te sterk. Dat Dennis ook tegen 2e man Hoekstra capituleerde was verrassend. Michiel werd de ‘man of the match’ met 2 winstpotten. Roy voegde één punt toe.
Hoofdklasse

SHOT 2 Bijmaat 3 4-6 Tegen de zeer balgevoelige familie Lucardie (3 broers) heb je nooit een makkelijke wedstrijd. Een nipte nederlaag was dit keer het (overigens niet slechte) resultaat. Martin kwam met 2 zeges het best uit de verf. Henri en René sloten elk met één punt aan. Shot staat nog steeds 2e maar Bijmaat hijgt nu in de nek.
1e Klasse

SHOT 3 Rega 3 1-9 De competitie wordt nu reeds een kwelling voor het 3e. Ook deze week werd een zware nederlaag geleden tegen het zwakker Rega. Dat Joris in de slotpartij de eer moest redden was tekenend. Paul en Rob bleven met lege handen staan. De rode lantaarn lijkt een blijvend bezit voor deze jongens.
2e Klasse

WIK 2 SHOT 4 4-6 Een zwaarbevochten overwinning tegen de koploper. Ons 4e staat nu nog steeds 4e maar op slechts 2 punten achter op de koploper. Heel spannend dus hier. Opvallend was dat Rob op 1 overwinning bleef steken, daar waar Danny en Axel beiden 2 punten pakten. Met winst in de dubbel werd de zege veilig gesteld.
2e Klasse

Almeerspin 3 SHOT 5 6-4 Tegen het zeer sterke Almeerspin werd een nipte nederlaag gescoord. Dat is best goed! Michael lijkt weer de goede richting gevonden te hebben. Hij won 2 keer. Mark kon ook een puntje bijdragen. Gerben bleef zonder winst. Gelukkig werd hier ook het dubbel gewonnen!
3e Klasse

SVE 7 SHOT 6 5-5 Het 6e kon ternauwernood het in degradatienood verkerende SVE van het lijf houden. Greg won weer 2 partijen en gelukkig was ook Wieb goed op dreef met 2 zeges. Invaller Pim maakte de 5 vol. Vaste kracht Gerrit wordt node gemist. Hopelijk is hij binnenkort weer van de partij.
3e Klasse

Laren 2 SHOT 7 8-2 Tegen koploper Laren kreeg het 7e flink klop. Maar dat was eigenlijk nog best goed! Tot nu had deze tegenstander louter 9-1 en 10-0 uitslagen gescoord. Sascha en Adri wonnen beiden knap van André Siewertsen. Joop blonk slechts uit als coach en als chauffeur.
4e Klasse

SHOT 8 WIK 4 5-5 Een ongemeen spannende poule. Tussen de koploper en de nummer 5 zit slechts een paar punten verschil. Deze uitslag past helemaal in dit beeld. WIK is een lastig team. George en Jan wonnen beiden knap 2 keer. Fred haalde het 5e punt binnen.
4e Klasse

SHOT 9 Over ’t Net 4 7-3 Een kloeke overwinning op de bepaald niet zwakke Amersfoorters. Daan deed eindelijk eens mee en hij scoorde direct een fraaie hattrick. Martin en Sebas sloten met elk 2 punten mooi aan. De 2e plaats op de ranglijst is de beloning voor het 9e.
5e Klasse

SHOT 10 DTV Smash 3 7-3 Een droge overwinning tegen de hekkensluiters. Met die wetenschap had de overwinning nog royaler mogen zijn. Kopman Anton pakte de volle winst. Hans (2) en René (1) maakten de 7 vol omdat ook het dubbel fraai gewonnen werd. Wordt een probleemloze competitie voor ons 10e.
5e Klasse

Woerden 8 SHOT 11 8-2 In en tegen het sterke Woerden kreeg het 11e duidelijk klop. Hans en Angelique wisten beiden dezelfde tegenstander te verslaan. Esther miste in haar eerste competitiewedstrijd duidelijk nog ritme en kon dus nog geen potten breken.