SHOT niet voorbij SVO

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 5 zij 5}Vrijdag 4 oktober 2013 Wereld dierendag maar er wel getafeltennist en wel om de tweede plaats in de Hoofdklasse poule B. Er werd gespeeld tegen SVO1, welk team bestond uit A. Weergang, M. Heller en H. Hoekstra. Het team van SHOT 1 bestond uit Dennis South, Michiel van Amersfoort, Roy Kapel en voor het dubbelspel Rene Rietveld.

Dennis mocht beginnen tegen Weergang. Het werd een moeizame strijd, de eerste set werd door Dennis verloren met 8 – 11. In de tweede set keerde het tij en kwam Dennis als winnaar uit de bus 11 – 7. De derde set was geweldig spannend en geen van beide spelers wenste iets toe te geven. Uiteindelijk werd de set door Weergang gewonnen met 20 -18. De vierde en laatste set was Weergang te sterk voor Dennis, hij won met 8 – 11. Dat betekent SHOT 1 – SVO 1 0 – 1.

De tweede partij ging tussen Roy en Heller. Roy won de eerste met 12 – 10 . De tweede set ging naar Heller met 11 – 6 de derde was weer voor Roy 11 – 7. De vierde en vijfde set waren beiden voor Heller. Roy probeerde van alles maar was niet tegen de noppen van Heller opgewassen. SHOT 1 – SVO 1 0 – 2

Michiel speelde als derde tegen Hoekstra en liet vanaf het begin zien dat er met hem niet te spotten viel. Het werd een partij in 5 sets waarbij Michiel de vijfde set overduidelijk met 11 -2 won. Dit betekende gelijk een ommekeer in de stand. Michiel had aangetoond dat verliezen niet nodig was. SHOT 1 – SVO 1 1 – 2.

Het dubbel werd gespeeld door Rene en Dennis tegen Weergang en Hoekstra. Hierbij kwamen Rene en Dennis duidelijk als sterksten tevoorschijn Stand SHOT 1 – SVO 1 2 – 2.

Na de dubbel mocht Roy zijn tweede partij spelen tegen Weergang, die voor Roy helaas nog en maatje te groot was. Roy speelde voor wat hij waard was maar kon niet voorkomen dat hij in drieen verloor. SHOT 1 – SVO 1 2 – 3.

Dennis speelde zijn tweede partij tegen Hoekstra. Het werd een hele mooie spannende wedstrijd maar Dennis kon niet voorkomen dat hij de vijfde partij nipt verloor. SHOT 1 – SVO 1 2 – 4.

Michiels tweede partij werd een spannende partij die Michiel in vieren naar zich toehaalde. Het was een kopie van zijn eerste partij waarbij Michiel duidelijk maakte dat hij alleen gekomen was om te winnen. SHOT 1 – SVO 1 3 – 4

De derde partij voor Roy tegen Hoekstra liet Roy zijn ware aard zien en wenste hij niet toe te geven. Wel had hij 5 sets nodig om tot winst te komen maar die was er niet minder mooi om. SHOT 1 – SVO 1 4 – 4

De laatste partij voor Michiel tegen Weergang was ook voor Michiel een hele zware. De partij eindigde met een overwinnen voor Weergang hoeel deze zich best tot het uiterste moest inspannen om de moeilijke ballen van Michiel op te vangen. SHOT 1 – SVO 1 4 – 5.

De laatste partij van Dennis moest uitwijzen wie van de twee teams de tweede plaats in de competitie zou innemen, immers bij verlies van SHOT zou dat SVO zijn. Dennis begon voortvarend tegen Heller en won een spannende eerste set met 11 – 6. Daarna was voor Dennis de druk van de ketel en liep hij eenvoudig naar een overwinning.

Eindstand SHOT 1 – SVO 1 5 tegen 5. Naar mijn mening een gerechtvaardigde stand alhoewel bij de jonkies van SHOT een gebrek aan ervaring soms parten speelde en de stand een beetje nadelig beinvloedde.