Senioren maken nu het verschil

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Was het vorige week nog zwoegen voor veel teams om de punten te halen; dit keer kwamen er vele kloeke overwinningen op het scorebord te staan. De meeste teams zijn nu halverwege de competitie. Ze weten dus waar ze staan.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

WIK 1 SHOT 1 2-8 Een strakke overwinning op het bepaald niet zwakke WIK. Alleen Michiel liet een steekje vallen. Dennis en René haalden de volle buit binnen. De tweede plaats is hiermee verzekerd, terwijl koploper Hilversum nog altijd binnen bereik is!
Hoofdklasse

Hilversum 5 SHOT 2 8-2 Tegen (ook hier) koploper Hilversum liep het 2e een flinke tik op. In dergelijke wedstrijden moet je dan proberen nog wat punten te sprokkelen. René en Hans slaagden hier allebei één keer in. Henri lukte dat helaas niet. Maar met de huidige 3e plaats zullen deze jongens niet ontevreden zijn.
1e Klasse

HTTC 1 SHOT 3 9-1 Tegen het sterke HTTC haalde ons 3e weer hun bijna vaste uitslag binnen. Dit keer redde René de eer met een punt. De situatie op de ranglijst moet bijna uitzichtloos genoemd worden. Zaak is, om hier gewoon lekker te blijven pingpongen.
2e Klasse

SHOT 4 ZTTV 1 9-1 Met deze uitslag zet het 4e zich weer helemaal op de kaart voor een toppositie. Het verschil met de koploper bedraagt 1 punt! Een ziekelijke Axel liet nog een punt glippen. Rob en Danny speelden soeverein beiden de volle winst binnen.
2e Klasse

SHOT 5 Elan 3 6-4 Een knappe zege tegen dit sterke team! Met name Maria steeg boven zichzelf uit met 3 magistrale overwinningen. Ook Michael lukte dit bijna, maar moest in de laatste wedstrijd toch nipt capituleren. Gerben is altijd wel goed voor één punt en dat bleek ook nu weer.
3e Klasse

Gispen 5 SHOT 6 3-7 In de belangrijke pot tegen hekkensluiter Gispen MOEST gewonnen worden. Dat lukte uitstekend ondanks het feit dat dit team nog steeds wekelijks met invallers op pad moet. Greg en Wieb haalden beiden de volle buit binnen. Invaller Martin kon hieraan helaas niets toevoegen. Desondanks een mooie middenmoot plaats!
3e Klasse

SHOT 7 De Vaart 1 9-1 Ook het 7e moest tegen staartclub De Vaart alle kansen pakken. Dat lukte uitstekend. Pim en Sascha tikten resoluut alle punten binnen. Adri speelde wat stroefjes en verloor één partij nipt. Met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg, is een plek in de middenmoot nu zeker.
4e Klasse

ONI 3 SHOT 8 0-10 Tegen het zwakke ONI haalde het 8e de maximale score en, oeps, nu staan zij weer bovenaan! Het kan verkeren in deze grillige poule. Barend en Jan gaven geen krimp, maar ook invaller Ton liet zien dat hij nog altijd een geduchte tegenstander is.
4e Klasse

SHOT 9 Maarssen 4 1-9 Sebastiaan opende de wedstrijd nog spontaan met een duidelijke overwinning, maar daarna was de koek op. Tegen de koploper werden nog vele mooie potten gespeeld, maar Daan, Koos en Sebas konden verder geen felicitaties in ontvangst nemen. Niet getreurd, ook dit team zit in de middenmoot.
5e Klasse

Huizen 9 SHOT 10 6-4 Een nipte nederlaag voor de mannen van het 10e. Bijna leek het 10e tegen een zeperd aan te lopen, maar gelukkig werden de laatste 2 wedstrijden keurig gewonnen. René bleef zonder winst. Jan (1 keer) en Hans (2 keer) haalden de punten binnen.
5e Klasse

SHOT 11 ONI 4 3-7 Tegen tegen deze oude verdedigers was het voor Angelique en Elsbeth niet lekker spelen, al haalde Angelique nog geduldig 1 punt binnen. Herman speelde onverstoorbaar en bond 2 tegenstanders aan de zegekar. Deze poule is echt spannend! Plaats 3 t/m 6 staan op max. 4 punten van elkaar.