SHOT 1 maakt vuist tegen degradatiekandidaat WIK

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 2 wij 8}Afgelopen vrijdag was het aan heren 1 de beurt om het op te nemen tegen WIK. Vooraf wist het team al dat een mooie overwinning zeker haalbaar moest zijn. Een flinke overwinning zou tevens betekenen dat SHOT kon inlopen op titelconcurrent Hilversum.

Deze keer was het aan Dennis de eer om de dans te openen. Zoals verwacht deed hij dat met verve en stond geen game af aan zijn tegenstander. Waar Rene zijn eerste wedstrijd ook in sneltreinvaart won had Michiel iets meer moeite om zijn wedstrijd binne te halen. Weliswaar 1 game afgestaan maar de overige games met minimaal verschil gewonnen.

Op een stand van 0-3 mocht het magische dubbel South/ Rietveld achter de tafel verschijnen. Waar dit punt eigenlijk al van te voren werd geteld, bleek na 4 gespeelde games dat toch WIK hun eerste punt binnen haalden. Gefrustreerd concludeerde South/Rietveld “Wat een slechte wedstrijd, geen moment kwamen we in ons spel”.

Na de dubbel verliepen de twee volgende wedstrijden een stuk moeizamer. Dennis had een vijfde game nodig om de 3e man van WIK af te schudden. Michiel had een vijfde game nodig tegen de kopman wat al een zeer knappe prestatie was. Helaas lukte het niet om de scherpte vast te houden waardoor WIK hun tweede en tevens laatste punt binnen haalde voor de avond.

Rene wist zijn laatste twee wedstrijden ook zonder gameverlies binnen te halen. Ook Michiel speelde zijn laatste wedstrijd uitstekend en won deze zonder game verlies. Uiteindelijk was het Dennis die nog een spannende pot moest spelen die in de vijfde game in het voordeel van SHOT werd beslist.

Na drieĆ«nenhalf uur spelen stond er een score van 2-8 in het voordeel van SHOT op het bord. Vierde man, en coach deze avond, Roy was aan het einde van de avond tevreden. “Een supermooie prestatie en zo blijven we in het spoor van concurrent Hilversum”. Nu de competitie halverwege is staat SHOT tweede met 1 punt achterstond op Hilversum. Rietveld zegt op zijn beurt “Alles is dit seizoen nog mogelijk, waarschijnlijk gaat de beslissing om het kampioenschap in de allerlaatste wedstrijd vallen”.