Zaterdag weer onbeperkt eten voor jeugdleden!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komende zaterdag is het weer zover. Vanaf een uurtje of 5 a half 6 kunnen alle jeugdleden weer terecht bij SHOT om met zijn allen te genieten van lekkere patatten en snacks. Ook is er voor iedereen tijdens het eten lekker te drinken. Zoals jullie gewend zijn is het dan gewoon onbeperkt eten en drinken maar op=op.

Tijdens het eten kan er een film gekeken worden, je kunt spelen op de minitafel in de kantine, misschien wil je tussendoor wel voetballen of tafeltennissen in de zaal. Het is allemaal mogelijk. Of je die middag nou uit of thuis competitie moet spelen maakt niet uit, jullie zijn allemaal welkom. Wil je mee eten? Geef je dan even op dmv een mailtje naar rene.rietveld@shot.nl. De kosten bedragen 3 euro per persoon.

 

De activiteitencommissie