Ruim 50 deelnemers bij OTC toernooi

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zondag 20 oktober 2013 werd voor de zestiende maal door SHOT het veteranen (40+) OTC toernooi georganiseerd in onze sportzaal te Soest. Er waren 50 deelnemers, waarvan zeven van onze eigen vereniging. Er werd gespeeld in meerkampen en als vanouds met een puntentelling tot de 21. De nummers 1 en 2 in elke klasse kregen een beker, terwijl bovendien alle deelnemers een fles wijn mee naar huis kregen. Veel dank aan Robin en Axel die deze dag achter de bar geholpen hebben.

In de B-klasse kwamen George Demmenie en Bert Akkermans uit. Met gering verschil eindigde George als vierde en Bert uiteindelijk als zevende.

In de C-klasse kwamen Fred van de Haar en Angelique van Sluis uit. In deze poule was Fred niet op z’n best en eindigde als zesde. Angelique wilde het graag in een hogere klasse proberen en hoewel ze na afloop vertelde lekker te hebben gespeeld, eindigde ze op een negende plaats.

In de D-klasse deden Koos van Braak en Esther Udinga mee. Na de twee eerste verliespartijen van Koos begon het pas te draaien en hij eindigde uiteindelijk op een zeer verdienstelijke derde plaats. Esther had het moeilijk maar gaf goed partij. Zij werd achtste.

In de F-klasse kwam Carella Hommes uit. Haar vriendin Yolanda Bloemen bracht het er zeer goed af door als tweede te eindigen. In de partijen van Carella lukte het zoals ze vertelde ‘net niet’. Zij eindigde uiteindelijk op de vijfde plaats.

Deze dag verliep in een gezellige sfeer. Velen bedankten de organisatie voor deze geslaagde dag en zegden toe volgend jaar weer zeker van de partij te zijn. Martin Briët Toernooi-organisatie