Grote verschillen bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit weekeinde werden de eerste returns verspeeld. Twee teams moesten hun wedstrijd uitstellen, waardoor de stand alweer wat vertekent voor sommige teams. De uitslagen kenden deze week helaas grote extremen.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

Elan 1 SHOT 1 De altijd spannende wedstrijd tegen Elan werd uitgesteld naar zaterdag 23 november.
Hoofdklasse

Over ’t Net 1 SHOT 2 3-7 In Amersfoort werd een degelijke overwinning geboekt. Hiermee heeft het 2e zich feitelijk al helemaal veilig gespeeld. René was dit keer onverslaanbaar. Henri sloot met 2 punten goed aan. Hans zoekt nog naar de vorm getuige zijn ene winstpartij.
1e Klasse

SHOT 3 UTTC 1 1-9 De uitslag lijkt bij voorbaat al vast te staan bij ons 3e. Alleen is het altijd een verrassing wie de eer red voor SHOT. Dat was dit keer Paul. Rob en René bleven dus met lege handen staan.
2e Klasse

SHOT 4 VTV 6 9-1 Een spetterende uitslag voor het 4e. De concurrent voor de titel boekte helaas dezelfde uitslag. Het blijft dus spannend met 1 punt verschil. Axel en Danny waren ongenaakbaar. Rob (‘de accu was leeg’) liet de laatste pot glippen.
2e Klasse

Huizen 4 SHOT 5 Ook voor het 5e werd de wedstrijd tegen Huizen 4 uitgesteld naar vrijdag 22 november.
3e Klasse

SHOT 6 Huizen 5 3-7 Weer met een invaller werd spijtige nederlaag gescoord ten Huizen. Wieb excelleerde met 2 fraaie winstpartijen. Kopman Greg kon hem dit keer niet volgen en bleef op 1 zege steken. Invaller George kwam niet tot winst. Omdat het 6e week in week uit met invallers speelt, moeten alle zeilen bijgezet worden om boven de degradatiestreep te blijven. Gerrit is voorlopig nog niet fit.
3e Klasse

Hilversum 18 SHOT 7 2-8 Met een royale overwinning heeft het 7e zich zo goed als zeker veilig gespeeld. Sascha haalde soepeltjes 3 punten binnen. Ook Adri en Joop sloten met elk 2 winstpunten goed aan. Hilversum is hierdoor zo goed als gedegradeerd.
4e Klasse

SHOT 8 UTTC 9 3-7 Het immer grillige 8e verslikte zich dit keer in UTTC (waar ‘uit’ nog van gewonnen werd). Toch geschrokken van de koppositie wellicht? Die zijn zij nu dus kwijt. Barend, Jan en Fred waren eensgezind en wonnen elk 1 keer.
4e Klasse

SHOT 9 de Schans 4 5-5 Tegen degradatiekandidaat De Schans kwam het 9e niet verder dan een gelijkspel. Daarmee blijft de marge op 4 punten staan in het voordeel van SHOT. Martin en Daan wonnen elk 2 wedstrijden. Koos sloot weer aan met 1 winstpartij.
5e Klasse

SHOT 10 Overhees 2 6-4 Een nipte overwinning tegen de buurman. De punten moesten, nota bene, vooral door invaller Herman binnengetikt worden (3x). Jan Jansen won 2 maal. René moest alle tegenstanders feliciteren.
5e Klasse

SHOT 11 VTV 13 0-10 Tegen koploper VTV liep het 11e tegen een flinke zeperd aan. Er zullen de komende weken nog de nodige punten gehaald moeten worden om degradatie te voorkomen. Hans, Esther en Carella moesten dit keer de nederlaag verwerken.