Menereis trainingsstage op 2 en 3 januari

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Onze hoofdsponsor Menereis organiseert wederom een trainingsstage voor jeugdspelers. Na de succesvolle stage in de zomers van 2012 en 2013 is er nu ook een trainingsstage in de winterperiode. Een mooie en gezellige manier dus om je voor te bereiden op de voorjaarscompetitie 2014. Zie hieronder voor de uitnodiging en verdere informatie over de trainingsstage.

 

Beste Speler of trainer,

 

Menereis zal aankomende kerstvakantie in samenwerking met TTV WIK en Partyservice van der Leeden / Zaal Irene in Kockengen een 2-daagse trainingsstage organiseren voor jeugdspelers. Er zal in verschillende groepen worden getraind, dus of je nou net bent begonnen met tafeltennissen of dat je al landelijk speelt, voor iedereen is er plek!

 

Onder leiding van Rob Koggel en meerdere gasttrainers willen we een gevarieerd trainingskamp aanbieden. Het trainingskamp vind plaats op 2 & 3 januari.

De aanvangstijd op donderdag is 9.30 uur en eindtijd vrijdag 18.30 uur na het eten. De overnachting en het eten vindt plaats in zaal Irene, op loopafstand van de trainingszaal.

 

Wat je mee dient te nemen is:

· Slaapzak en matje/luchtbed

· Voldoende sportkledij voor meerdere trainingen

· Bidon/drinkfles en meerdere handdoeken

 

De kosten zijn €40.- per persoon. Er is maximaal plaats voor 30 deelnemers; wees dus snel met inschrijven! De inschrijving sluit op 15 december of wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier. Deze per e-mail sturen naar info@menereis.nl

Kijk voor alle documenten en informatie op https://www.menereis.nl/trainingsstage/1341657777.html

 

 

Deze trainingsstage wordt mede mogelijk gemaakt door: Partyservice Van der Leeden / Zaal Irene en TTV WIK.