Senioren scoren er lustig op los

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vooral de hogere teams van SHOT scoorden er afgelopen week lustig op los. Dat zie je ook terug op de ranglijst. In de 4e en 5e klas waren de resultaten bescheidener. Voor diverse teams gaan de komende weken zeer spannend worden.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Woerden 1 7-3 Woerden liet zich dit keer minder gemakkelijk slachten dan op de heenreis. Na diverse taaie potten stond er toch een ruime overwinning op het formulier. Het 1e gaat nu virtueel aan kop met één schamel puntje voorsprong op Hilversum. Dennis was dit keer niet te kloppen, waar René (2 keer) en Michiel (1 keer) scoorden.
Hoofdklasse

SHOT 2 Hilversum 7 8-2 Een voorspelbare zege op beoogd degradant Hilversum 7, al was de start nog moeizaam met een 3-2 tussenstand. Hans deed weer eens mee en scoorde een prima hattrick, goed gevolgd door René en Martin die beiden 2 keer wonnen.
1e Klasse

Tielse TC 1 SHOT 3 6-4 Het 3e strijd een hopeloze strijd in de 1e klas, maar tegen Tielse komt het wel tot scoren. Ook dit keer werd weer een 6-4 nederlaag geleden (na een 4-0 achterstand!), maar daar werd men alleen maar vrolijk van. Joris won 2 potten en ook ene Luuk (jawel!) tikte 2 punten binnen. Rob scoorde vooral als chauffeur.
2e Klasse

VEV 1 SHOT 4 4-6 Na een daverende start (4-0 voor) bleef het 4e op een 6-4 winst steken, wat overigens nog steeds een prima resultaat is. Daarmee komt het 4e gedeeld op kop, met VEV 1 punt daarachter. Spannend dus. Axel bevestigde zijn goede vorm met 3 knappe zeges. Danny en Oeds wonnen elk eenmaal.
2e Klasse

SHOT 5 Over ’t Net 3 4-6 Tegen de concurrent voor de degradatieplaatsen was de start moeizaam. Pas na een 4-1 achterstand wist het 5e terug te knokken naar een 4-6 nederlaag. De komende weken (nog even inhalen tegen Huizen) worden dus heel belangrijk. Maria boekte weer 2 knappe winstpartijen. Mark is zijn goede vorm van het begin van de competitie een beetje kwijt en won, net als Gerben, 1 keer.
3e Klasse

Hilversum 14 SHOT 6 7-3 Weer met een invaller op pad, liep het 6e tegen een nederlaag aan. Greg won 1 maal en Wieb demonstreert een stijgende vorm met 2 keer winst. Invaller Martin bleef met lege handen staan. De strijd om het behoud zal komende weken mogelijk bepaald worden door de kwaliteit van de invallers.
3e Klasse

SHOT 7 VTV 7 7-3 Omdat de tegenstander met een invaller kwam, boekte het 7e een vrij gemakkelijke 7-3 zege. Het was overigens ‘om des keizers baard’, want beide teams zijn zo goed als veilig. Sascha en Adri scoorden beiden gedecideerd een hattrick. Joop had daar meer moeite mee en bleef op 1 winstpartij steken. Het 7e staat nu zelfs even op de 2e plaats.
4e Klasse

Tielse TC 3 SHOT 8 2-8 Deze week besloot het 8e weer eens flink uit te halen. Tiel zit daardoor op de blaren. Het 8e is nu koploper WIK tot op 1 punt genaderd. Gaan ze het toch weer flikken? En willen ze dat wel? Barend was deze week weer ongenaakbaar. George en Jan sloten met elk 2 punten goed aan.
4e Klasse

SHOT 9 SVE 8 2-8 Het matige resultaat van vorige week kreeg een dramatisch vervolg tegen het bepaald niet sterke SVE. Helaas moet daardoor met angst naar onderen gekeken worden. De concurrentie onder de degradatiestreep staat 5 punten achter SHOT. Het wordt dus bikkelen de komende weken. Daan en Sebas wonen elk 1 keer. Koos moest alle tegenstanders feliciteren.
5e Klasse

De Vaart 2 SHOT 10 5-5 Tegen het sterke De Vaart sleepte het 10 een mooie puntendeling uit het vuur. Voor de ranglijst maakt het allemaal niet veel meer uit; het 10e wordt 2e of 3e. Anton was weer eens oppermachtig en won alles. Hans deed met 2 punten ook goed mee. Voor René waren de tegenstanders net wat te sterk.
5e Klasse

SHOT 11 Hilversum 24 3-7 Even leek het 10e tegen een enorme zeperd aan te lopen, maar gelukkig werd alsnog een draaglijke 3-7 nederlaag geleden. De degradatiezorgen zijn daarmee bepaald nog niet van tafel. De komende weken zal er nog stevig uitgehaald moeten worden. Angelique won 2 partijen en Elsbeth 1. Esther (‘lekker gespeeld’) moest alle tegenstanders feliciteren.