Tafeltennisers van SHOT nog steeds kans op kampioenschap

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 7 zij 3}Afgelopen vrijdag mocht heren 1 tijdens een thuiswedstrijd haar krachten weer los laten op de hekkensluiter, namelijk Woerden. Waar in de eerste ontmoeting binnen recordtijd een heel eenvoudige 1-9 overwinning op het scorebord stond, bleek Woerden ditmaal een grotere drempel.

Dennis mocht het spits afbijten tegen de kopman van Woerden. Echter bleek al gauw dat hij deze wedstrijd zeer eenvoudig naar zich toe zou trekken. Daarna was het de beurt aan Michiel. Na twee games leek Michiel zijn tegenstander te moeten feliciteren. Hij dacht daar anders over en schakelde een tandje bij. De drie games daarna gingen met minimaal verschil naar Michiel. Rene mocht de derde wedstrijd starten tegen een speler die hij vorige keer eenvoudig aan de kant zette. Helaas bleek dat deze keer niet het geval. Rene kon geen moment in zijn spel komen. Waar het in de derde game een heel klein beetje beter ging moest hij toch zijn tegenstander feliciteren waardoor Woerden hun eerste punt binnen harkte.

Waar Dennis en Rene de vaste krachten zijn in het dubbel heeft Rene toch besloten om zelf aan de kant te blijven. Michiel speelde zijn eerste wedstrijd goed en mocht samen met Dennis aantreden. Het was voor beide even wennen maar het resultaat bleek een mooie wedstrijd en een winstpunt voor SHOT na deze partij.

Het vervolg van de avond resulteerde in nog zes mooie partijen waarin zowel Dennis, Rene en Michiel lieten zien wat zij waard waren. Helaas lukte het Michiel niet om nog een wedstrijd te winnen en moest in twee spannende potten zijn tegenstander na de beslissende game en met minimaal verschil zijn tegenstanders feliciteren.

Dennis en Rene lieten zich niet meer uit het veld slaan. Dennis moest nog wel even wakker geschud worden in zijn tweede wedstrijd waarna de scherpte weer terug kwam. Daarna had hij geen kind meer aan de twee spelers van Woerden. Ook Rene pakte zijn twee potten doordat het vertrouwen in zijn service en loeiharde backhandspin weer terug kwam.

Aan het eind van de avond stond er een overwinning van 7-3 op het scorebord. Door deze uitslag met SHOT even genieten van de eerste positie in de poule met één punt voorsprong op de gedoodverfde titelkandidaat Hilversum.

Aanstaande vrijdag vindt misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen plaats, namelijk het onderlinge treffen tussen SHOT en Hilversum. Coach van de avond Roy Kapel was in zijn nopjes. “Alweer een goed resultaat van ons team en we staan nog aan kop ook. Volgende week moeten we keihard knallen en zoveel mogelijk punten pakken”.