Nieuwe tussenstand SHOT Toto

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na 8 speelrondes is eer een nieuwe tussenstand. Er is een aantal poules waar nog wat wedstrijden moet worden ingehaald, maar toch geeft het aan hoe je ervoor staat. Vooral bij de senioren zijn er wat andere posities ingenomen door onze teams sinds de 5de speelronde. En dat zie je terug in stand. Een aantal deelnemers zakt dramatisch weg, zoals de gebroeders Diemers. Andere deelnemers nemen nu hoge posities in. Oeds is nu de koploper en Frank blijft het ook goed doen. Beste deelnemer van de jeugd is Rik Hooft.

Maar nogmaals, alleen de uiteindelijke stand is bepalend voor de einduitslag. Als je ziet hoe de stand fluctueert, hebben een groot aantal deelnemers nog kansen op de eindoverwinning.

toto