Nieuwe beslissingen bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week zijn weer enkele beslissingen gevallen. SHOT 4 sloeg knap een aanval af op de koppositie. SHOT 5 lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen. SHOT 8 wordt geen kampioen. Met nog 1 wedstrijdweek voor de boeg is bijna alles beslist en zal het 11e de laatste strohalm moeten pakken om degradatie af te wenden.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SVO 1 SHOT 1 3-7 Een verwachte overwinning, al moet gezegd worden dat het 1e met een invaller op pad ging. Desalniettemin gingen de jongens flitsend over SVO heen. Dennis scoorde een fraaie hattrick (met name de kopman van SVO is zeer sterk), maar ook Michiel speelde sterk getuige zijn 2 zeges. Invaller René de Gier maakte de 7 vol omdat ook het dubbel een prooi was voor SHOT. er zijn nog steeds kansen op een kampioenschap, maar een uiteindelijke 2e plaats is meer waarschijnlijk.
Hoofdklasse

Bijmaat 3 SHOT 2 8-2 Deze strijd ging om de 2e plek in de poule. Net als in de thuiswedstrijd bleek het 2e weinig grip te hebben op de zeer balgevoelige familie Lucardie. Alleen René onttrok zich aan de malaise met 2 mooie punten en bevestigt daarmee zijn goede vorm. Henri en Martin konden daaraan geen punten toevoegen. Ons 2e eindigt dus als 3e in deze poule.
1e Klasse

Rega 3 SHOT 3 5-5 Na de veegpartij van vorige week herstelde het reeds gedegradeerde 3e zich deze week knap met een mooi gelijkspel. Er waren zelfs goede kansen geweest op winst. De vreugde bij het team was er niet minder om. Na, nota bene, een 4-1 achterstand (waarin alleen het dubbel gewonnen werd) wisten Joris(2) en Rob(1) en Paul(1) knap de puntendeling binnen te halen.
2e Klasse

SHOT 4 WIK 2 5-5 Het op oorlogssterkte aangetreden WIK deed een serieuze aanval op de koppositie van het 4e. Na 4 uren heftige strijd kwam er een 5-5 uit de rookwolken tevoorschijn, waar het 4e best tevreden mee mocht zijn. Omdat ook de 3e kampioenskandidaat in de poule een bescheiden winst boekte, staat het 4e nog steeds bovenaan met volgende week een wedstrijd tegen hekkensluiter ZTTV voor de boeg. Het 4e gaat dus voor het kampioenschap!
2e Klasse

SHOT 5 Almeerspin 3 1-9 Het 5e vocht voor zijn laatste kans voor handhaving tegen concurrent Almeerspin. Ondanks verwoede strijd glipten de punten het 5e steeds weer door de vingers. Mark en Gerben moesten alle tegenstanders feliciteren. Alleen Michael boekte een winstpartij. Met inbegrip van een inhaalwedstrijd speelt het 5e nog 2 wedstrijden waarin werkelijk gestunt moet worden om aan degradatie te ontkomen. Gevreesd moet worden dat dit te hoog gegrepen is.
3e Klasse

SHOT 6 Het 6e heeft zijn wedstrijd uitgesteld. Komende week al speelt het 6e zowel de inhaalwedstrijd als de laatste reguliere pot. In beide gevallen tegen de concurrenten voor de degradatie. Het is dus erop of eronder (wij gaan natuurlijk uit van ‘erop’). Er wordt nog steeds met invallers gespeeld. Komende week is dat 2 keer Sascha.
3e Klasse

SHOT 7 Laren 2 3-7 Het 7e speelde tegen koploper Laren dat in deze wedstrijd kampioen werd door ten minste 4 punten te halen. Het 7e sprokkelde nog 3 puntjes binnen, al hadden dat er best meer kunnen zijn. Voor de ranglijst is het allemaal niet echt belangrijk meer. Pim had een off-day en bleef zonder winst, al wist hij, samen met Adri, knap het dubbel te winnen. Adri en Joop verschalkten beiden één tegenstander.
4e Klasse

WIK 4 SHOT 8 7-3 Ons 8e had tegen koploper WIK de winst moeten pakken om nog aanspraak op de titel te kunnen maken. Het liep duidelijk anders. Fred, George en Barend pakten ieder 1 puntje mee, maar moesten WIK toch feliciteren met het naderende kampioenschap. Zoals eerder al gemeld, zullen de heren van het 8e daar geen traan om laten. Ze hebben toch lekker ‘mee’ gedaan om de bovenste plaatsen.
4e Klasse

Over ’t Net 4 SHOT 9 4-6 Prima overwinning van het 9e. Vorige week was al de positieve koers ingezet en deze zege mag er ook zijn. Daarmee is het 9e definitief veilig. Even leek een monsterscore gehaald te worden, maar na 1-6 wist Over ’t Net toch nog de nodige punten te halen. De punten voor SHOT werden gescoord door Sebastiaan en Daan, die beide 2 potten pakten. Martin boekte 1 zege.
5e Klasse

DTV Smash 2 SHOT 10 4-6 Het 10e tikte droog een nipte overwinning binnen. Daarmee gaat, naar verwachting, een 3e plek in de eindrangschikking gehaald worden, wat helemaal in lijn is met de verwachtingen. Anton was weer eens ongenaakbaar en won alles. Jan en René pikten allebei 1 punt mee naar Soest.
5e Klasse

SHOT 11 Woerden 8 2-8 Tegen het sterke Woerden zou het niet makkelijk zijn om punten te halen. Uiteindelijk bleek alleen Herman in staat om (2 keer) tegenstanders onder de duim te houden. Ester en Hans kwamen niet tot winst. Komende week zal tegen ONI alles uit de kast gehaald moeten worden om de rode lantaarn over te doen aan een ander, maar dan kan!