Shot 5 gedegradeerd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de vrije week voor de laatste competitie week werden her en der de nodige wedstrijden ingehaald. Ook enkele SHOT teams moesten nog aan de bak. Die brachten ook vaak duidelijkheid: SHOT 1 wordt vrijwel zeker geen kampioen en SHOT 5 is nu officieel gedegradeerd. SHOT 11 speelde ook, maar moet op het resultaat van andere wedstrijden wachten.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

Elan 1 SHOT 1 4-6 Ook dit keer weer behaalde ons 1e een nipte overwinning tegen Elan. Dat was geen verrassing. Die verrassing zat veeleer in het feit dat Baarnaar Christiaan Witteveen alle Shotters te machtig was. Dennis en René wonnen beide 2 wedstrijden en ook samen het dubbelspel, Michiel maakte het 6e punt vol. Omdat Hilversum flink uithaalde tegen WIK, is het gat met de koploper nu 6 punten. Als Hilversum de laatste wedstrijd serieus neemt, wordt het ook kampioen en dus niet SHOT.
2e Klasse

Huizen 4 SHOT 5 9-1 De laatste strohalm, voor zover het team daar nog geloof aan hechtte, werd niet gepakt. Huizen bevestigde duidelijk zijn positie op de ranglijst. Het feit dat Gerben, toch niet de kopman van het team, knap het ene puntje binnenhaalde, was veelzeggend. Waar Gerben nog zijn niveau haalde, bleven Michael en Maria met lege handen staan. In het voorjaar zal dus gepoogd moeten worden het verloren terrein weer te heroveren.
5e Klasse

ONI 4 SHOT 11 5-5 Het 11e speelde zijn laatste wedstrijd een week vooruit. Daarin werd een mooi gelijkspel gehaald tegen een team met hele taaie oude verdedigers. Ook Ton moest daartegen één keer capituleren. Hans en Herman wonnen elk één pot. Dankzij een gewonnen dubbelspel werd een punten deling bereikt. Omdat concurrent (voor de degradatie) De Vaart pas volgende week zijn laatste wedstrijd speelt, moeten we een weekje wachten om te zien of de nu bereikte voorsprong van 5 punten voldoende is voor handhaving.