SHOT 4 kampioen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie zit erop! Dat maakt ook alles definitief (alhoewel dat voor het 6e nog even afwachten is). SHOT 4 werd afgelopen vrijdag kampioen! SHOT 11 degradeerde helaas. Veel wedstrijden deden er feitelijk niet meer toe en dat was soms te zien in de uitslagen.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

 

Hoofdklasse

SHOT 1 WIK 1 3-7 Het 1e leed een bedenkelijke nederlaag tegen de nummer laatst. De titel was reeds buiten bereik (Hilversum is kampioen) en de 2e plaats was al zeker. Michiel en René (hij wint de laatste weken weinig!) wonnen beiden 1 pot en ook invaller René de Gier won een partijtje. Het dubbel, toch al geen sterk punt bij het 1e, ging ook verloren. Voor WIK verandert hierdoor overigens weinig; zij blijven laatste.
Hoofdklasse

SHOT 2 Hilversum 5 2-8 Tegen kampioen Hilversum leed het 2e een afgetekende nederlaag. Alleen ex-Shotter Pieter Salentijn bleek kwetsbaar. Henri en Martin wonnen beiden van hem. Hans kwam niet tot winst. Het 2e eindigt hiermee op de 3e plaats in de poule. Een prima prestatie!
1e Klasse

SHOT 3 HTTC 1 1-9 Tegen kampioen HTTC boekte het 3e een (helaas) vertrouwde 1-9 nederlaag. Joris wist de eer te redden. Het verandert allemaal weinig aan de klassering. Degradatie was al een feit.
2e Klasse

ZTTV 1 SHOT 4 2-8 Kampioen! ZTTV gaf de punten bepaald niet cadeau, maar toch stond er al snel een 7-0 voorsprong op het bord, waarmee het kampioenschap een feit was. De rest was een formaliteit. Hiermee compenseert het 4e de degradatie van het 3e. Rob bleef ongeslagen. Axel en Oeds lieten beiden een pot glippen. Danny was natuurlijk ook meegegaan voor deze kampioenswedstrijd en speelde nog mee in het gewonnen dubbel.
2e Klasse

Elan 3 SHOT 5 7-3 Het 5e sloot haar 2e klasse bestaan af met een nederlaag tegen Elan, waar thuis nog knap met 6-4 werd gewonnen. Het verschil werd gemaakt door Maria, die thuis nog glorieerde met 3 winstpartijen, maar nu niet tot winst kon komen. Michael (2x) en Gerben (1x) maakten de punten. Ook hier verandert er niets; degradatie was al een feit.
3e Klasse

SHOT 6 SVE 7 1-9 In de (inhaal)wedstrijd van de waarheid ging het 6e op dinsdagavond onverwacht flink onderuit. Een getergd SVE maakte snel duidelijk wie recht had op de 4e plaats en daarmee behoud in de 3e klas. Dit is het trieste lot van een team dat 9 wedstrijden met invallers gespeeld heeft. Normaliter speelt het 6e altijd in de bovenste helft mee. Wieb wist als enige een puntje te scoren. Greg en invaller Sascha bleven zonder winst.
3e Klasse

SHOT 6 Gispen 5 9-1 In de 2e wedstrijd van afgelopen week wist het 6e (weer met invaller Sascha) nu wel flink uit te halen tegen de hekkensluiter. Weliswaar kwam een 1-0 achterstand op het bord te staan door verlies van Wieb, Daarna begon de train te lopen. Door deze ruime overwinning eindigt het 6e als 5e met 44 punten. Omdat er altijd enkele nummers 5 zich handhaven in de 3e klas is het voor SHOT 6 met dit puntentotaal nog niet duidelijk of handhaving of degradatie van toepassing is.
3e Klasse

De Vaart 1 SHOT 7 6-4 Het 7e sloot de competitie af met een schamel verlies tegen de staartploeg. Weliswaar werd Sascha gemist, maar Joop (1x winst) en Adri (geen winst) schoten tekort. Pim wist als enige een behoorlijk niveau neer te zetten, Hij won alles. Het 7e eindigt hiermee als 4e.
4e Klasse

SHOT 8 ONI 3 10-0 Zonder kopman Barend tikte ons 10e een strakke 10-0 binnen. Allemaal niet echt spannend; ONI was al gedegradeerd en het 8e stelde hiermee een mooie 2e plaats veilig. Fred, George en Jan haalden de punten binnen.
4e Klasse

Maarssen 4 SHOT 9 8-2 Tegen kampioen Maarssen bleek alleen Daan een wapen te hebben. Hij won knap 2 partijtjes, waar Martin en Koos met lege handen bleven staan. Een mooie 4e plek is daarmee de oogst.
5e Klasse

SHOT 10 Huizen 9 6-4 Tegen kampioen Huizen werd een mooie nipte overwinning binnen gehaald. Hans en jan wonnen beiden 2 keer. Antoon, normaliter de kopman, won nu slechts één pot. De uitslag was slechts voor de statistiek. Het 10e eindigt evengoed als 3e.
5e Klasse

SHOT 11 Het 11e had vorige week al zijn laatste wedstrijd gespeeld. Het wachten was nu op het resultaat dat concurrent voor degradatie, De Vaart 3, deze week zou halen. Opmerkelijk genoeg wist De vaart een ruime 7-3 zege te behalen tegen Hilversum en SHOT met 2 punten te passeren. SHOT is hierdoor het haasje!