De Diemers broeders winnen de SHOT Toto.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Alle wedstrijden zijn gespeeld en de eindstanden zijn bekend. Dat betekent dat ook de eindstand in de SHOT Toto kan worden bepaald. Wie mag zich de beste voorspeller noemen van SHOT, wie heeft het meeste inzicht vooraf?

Het blijkt dat de gebroeders Diemers het best de eindposities hebben voorspeld (toch een genetische component?). Sascha heeft maar liefst 9 keer (50%) de juiste eindklassering ingeschat. Verder deden Frank, Joris, Joop en Oeds ook goed mee. Holger is het beste jeugdlid. Luuk Houtgast zat er het meest 1 plek naast (wel 11 keer). Het team waarvan de eindklassering het beste is voorspeld is het 1e seniorenteam. Van het 11e senioren team was de eindpositie kennelijk het moeilijkst te voorspellen.

Er zijn 3 kampioenschappen te vieren en 3 teams eindigden op de laatste plaats. Verder is opvallend dat de jeugd gemiddeld op de tweede positie (2,4 om heel precies te zijn) zijn geƫindigd. Veel hoger dan de senioren, met gemiddeld een vierde positie (3,8).

Op de nieuwsjaarreceptie worden de prijzen (1e en 2e plek) uitgereikt.

Nog even de spelregels die ook op het formulier stonden vermeld: voor elke positie die goed is voorspeld krijgt een deelnemer 4 punten, indien de voorspelling 1 plaats afwijkt krijgt de deelnemer 1 punt. Grotere afwijkingen in de voorspelling krijgen geen punten. Voor de jeugdteams 3, 6 en 7 geldt de eindstand van de poule voordat de nacompetitie in de desbetreffende klassen begon.

Bedankt voor jullie deelname!

Zodra de competitie indeling bekend is kan er weer een voorspelling worden ingeleverd, via een formulier dat je vindt op de bar. Ik hoop op nog meer deelnemers.