Nieuwjaar en de Menereis Open Soester

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

2014 is begonnen, een mooi sportjaar ligt weer in het verschiet. Wij wensen daarom iedereen een gezond en sportief 2014!

Traditioneel starten we het nieuwe jaar met de Menereis Open Soester. Op zaterdag staat het seniorentoernooi op het programma. 84 deelnemers zullen achter de tafels verschijnen, onderverdeeld in 4 categorieën. Het toernooi is wederom sterk bezet. In de senioren 1 klasse zullen diverse 1e Divisie spelers acte de présence geven, waaronder de mannen van Tempo Team en Hilversum 2.

Op zondag staat het jeugdtoernooi op het programma. De groei in het aantal deelnemers zet ook dit jaar weer door. Het toernooi telt 73 spelers die ook in vier verschillende klassen zullen strijden om de titels. En ook hier diverse niveau’s: van Landelijk A tot en met Startersklasse.

Op beide dagen start het toernooi om 09:30u, de zaal is vanaf 08:30u open. Op zaterdag is er aansluitend op het toernooi een buffet. Heb je het inschrijfgeld nog niet betaald? Maak dit dan nog even over vóór het toernooi. Betalen op de dag zelf kan ook, maar kost wel € 2,= extra.