Voorjaarscompetitie senioren van start

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komende week starten de senioren met de voorjaarscompetitie 2014. Dat levert natuurlijk altijd wat spanning op: ‘hoe sterk is mijn poule’;’hoe staan we ervoor’? Met name voor het het 3e, onze promovendus, dringen die vragen zich op. We zullen het snel weten! Hier een voorbeschouwing.

Wat verwachten wij ervan?

Hoofdklasse

SHOT 1 Het eerste zal wederom gaan voor de prijzen. Het treft in SVE waarschijnlijk de meest serieuze concurrent. SVE heeft zich wel stevig verjongd, maar (naar het lijkt) niet versterkt. SVO is de bekende outsider, altijd gevaarlijk, maar niet geïnteresseerd in een kampioenschap.
Hoofdklasse

SHOT 2 Ons 2e heeft een ‘linke’ poule getroffen. Degradant VTV (ook verjongd) en Bijmaat zijn taaie tegenstanders, maar ook Rega (met 2 toppers in de gelederen) is gevaarlijk. De meeste tegenstanders spelen hun thuiswedstrijden op zaterdag.
1e Klasse

SHOT 3 Debuut in de 1e klas voor het 3e, waarin Woerden en SVE waarschijnlijk te sterk zijn. Tegen de rest moet goed gescoord kunnen worden. Handhaving lijkt hier zeker mogelijk!
2e Klasse

SHOT 4 Het 4e zal gaan proberen de degradatie uit de 1e klas ongedaan te maken. Dat lijkt in deze poule zeker kansrijk! Het meeste gevaar lijkt hier van ONI te komen. We wachten gespannen af!
3e Klasse

SHOT 5 Ook het 5e (zo stelt teamcaptain Gerben) wil zich revancheren voor de degradatie. Die kansen zijn er zeker! Maar dan moet waarschijnlijk vooral afgerekend worden met HTTC en Vitac. We gaan het zien!
3e Klasse

SHOT 6 Ons 6e lijkt een poule getroffen te hebben zonder uitschieters. Kortom, je wordt hier ‘zomaar’ kampioen, maar het kan ook andersom! We laten ons graag verrassen!
3e Klasse

SHOT 7 Het 7e treft een mooie poule waarin Zeta en Huizen gaan knokken om de titel. Of kan het 7e roet in het eten gooien? Dan moet Joop zich deze competitie maar beperken tot coachen.
4e Klasse

SHOT 8 Het 8e wil (zegt men) toch wel kampioen worden! Deze poule (zonder degradant uit de 3e klas) is daarvoor heel geschikt. Wel even oppassen voor Over ’t Net en Hilversum!
4e Klasse

SHOT 9 Ons 9e gaat weer voor handhaving, lijkt mij. Dan is deze poule best wel lastig! ONI degradeert, maar tegen de rest zal geknokt moeten worden! De Vaart en UTTC strijden om de titel, lijkt mij.
5e Klasse

SHOT 10 Onze routiniers van het 10e hebben een ‘doorsnee’ poule getroffen zonder echt sterke teams, al zal ONI wel kampioen willen worden. WIK is gevaarlijke outsider.
6e Klasse

SHOT 11 Over de sterktes van de tegenstanders valt in deze poule weinig te zeggen. Zeker is dat de dames en heren van dit team weer gaan leren winnen! We zijn benieuwd!