De kop is er af bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Altijd spannend de eerste week van de nieuwe competitie. Door de bank genomen deden de Shot-teams het bij de senioren best goed. Alleen het 3e liep tegen een echte zeperd aan. De jeugd start een week later en heeft dus nog niet gespeeld.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Elan 2 8-2 De jongens gaan natuurlijk weer op jacht naar een kampioenschap en deden tegen promovendus Elan wat er van hen verwacht mocht worden. Een strakke overwinning waarin Dennis soeverein heerste (3 keer winst) en René (nog niet in goede vorm) en Michiel beiden een puntje lieten schieten.
Hoofdklasse

SHOT 2 Almeerspin 1 5-5 Het 2e trof ook een promovendus in de vorm van Almeerspin. Het werd een boeiende wedstrijd waarin het 2e aanvankelijk op een mooie 4-0 voorsprong kwam. Daarna kantelde de wedstrijd en kwam Almeerspin op 4-4 gelijk. Uiteindelijk werd de zaak op 5-5 besloten en daar was het 2e bepaald niet tevreden mee! René en Henri bleven steken op 1 keer winst. Alleen Hans kon 2 punten bijschrijven.
1e Klasse

SHOT 3 Woerden 1 1-9 Op voorhand al een lastige wedstrijd voor het 3e om als promovendus te moeten starten tegen de degradant uit de Hoofdklasse. Het 3e leverde veel strijd en toonde bij vlagen ook zeer goed spel, maar de rust en routine van de tegenstander bepaalden uiteindelijk de eindstand. Alleen Rob knokte zich nog naar 1 winstpunt, daar waar Danny en Axel met lege handen bleven staan.
2e Klasse

SHOT 4 ONI 1 7-3 Tegenstander ONI is normaliter een te duchten tegenstander, maar kwam dit keer met een invaller op de proppen. Dat maakte de strijd bij voorbaat ongelijk. Zowel Paul als René als Oeds wonnen 2 partijen en de dubbel. Een degelijke zege was het resultaat.
3e Klasse

Vitac 2 SHOT 5 3-7 Een mooie winst voor het 5e. Tegenstander Vitac was eigenlijk alleen gevaarlijk via Berry van Veen. Michael bleef knap ongeslagen, waar Gerben 1 en Maria 2 keer klop kregen. Maria lijkt hiermee nog niet de juiste vorm te pakken te hebben.
3e Klasse

Leerdam 2 SHOT 6 5-5 Het 6e bleef verrassend op een gelijkspel steken in het verre Leerdam. Greg en Wieb (beiden 1 keer winst) presteerden niet op niveau, waar Rob (hoewel vaak moeizaam) wel steeds als eerste 11 punten wist te halen en een mooie hattrick noteerde. Volgende week wacht een echte test tegen HTV dat onverwacht sterk uithaalde.
3e Klasse

SHOT 7 Hilversum 14 4-6 Het 7e speelde een erg stroeve wedstrijd waarin alleen Adri een normaal niveau haalde met 2 mooie zeges. Pim (1 keer winst) en vooral Sascha (zonder winst) tobden hevig met de vorm. Met hard werken werd de schade nog beperkt gehouden. Volgende week zal uit een ander vaatje getapt moeten worden.
4e Klasse

Hilversum 19 SHOT 8 4-6 Het 8e trof een zeer onberekenbaar team, waarin Erik Hagen altijd moeilijk te bespelen is. George wist hem knap te verslaan. Met een nipte maar mooie overwinning toog het 8e huiswaarts. George en Barend wonnen 2 maal en Jan voegde één punt toe.
4e Klasse

SHOT 9 Gispen 6 7-3 Een kloeke overwinning voor het 9e dat een verzwakte tegenstander trof. Voor handhaving was dit een pot die niet verloren mocht worden. Gedegen werd een mooie zege binnengehaald, waarin (naast het dubbel) alleen Koos 2 tegenstanders moest feliciteren.
5e Klasse

Gispen 8 SHOT 10 0-10 Een zeer voorspoedige start ons 10e. In Culemborg werd in no-time een maximale score neergezet. Herman en Jan bleven ongeslagen, maar ook invaller Ton tikte zijn puntjes soepel binnen. Volgende week hopelijk meer tegenstand.
6e Klasse

Woerden 11 SHOT 11 6-4 In een zeer spannende wedstrijd trok Woerden uiteindelijk net aan het langste eind. Angélique toonde haar klasse met 2 zeges. Ook Carella pikte mooi een puntje mee. Esther lukte dat dit keer niet. Thuis gewoon pakken natuurlijk, deze tegenstander.