De kop is er af en de toon is gezet

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 8 zij 2}Afgelopen vrijdag is het voorjaarsseizoen van de tafeltenniscompetitie weer van start gegaan. Waar het afgelopen najaarsseizoen met een tweede plek werd afgesloten zijn de aspiraties voor dit seizoen weer duidelijk. “Wij willen ook dit seizoen mee gaan strijden om de 1e plek en voorlopig doen we dit met hetzelfde team”, zegt Rietveld.

De eerste wedstrijd van afgelopen vrijdag stond meteen in het teken van de streekderby, namelijk een thuiswedstrijd tegen het gezellige Elan uit Baarn. Vorig seizoen werd het vlaggenschip van Elan al verslagen, dus de verwachtingen van deze wedstrijd waren hoog. SHOT moest een flinke uitslag neer kunnen zetten. Dennis, Michiel en René gingen in een sneltreinvaart door de eerste drie wedstrijden heen waarin maar één game verloren werd. SHOT staat 3-0 voor. Ook de dubbel werd vervolgens door Dennis en René eenvoudig gewonnen.

Na een stand van 4-0 begon de motor bij SHOT wat te haperen, dit resulteerde in een verliespartij van René en van Michiel. Echter zorgde deze verliespartijen er weer voor dat de ogen geopend werden en de sneltrein kwam weer op gang kwam. Alle wedstrijden die daarna nog zouden komen, werden gewonnen door de thuisploeg Het resultaat was een 8-2 overwinning. “Een goede uitslag om het seizoen mee te starten en nu moeten we doorpakken.”, zegt Van Amersfoort.

Dennis speelde zeer degelijk en was ongenaakbaar. Rietveld was niet helemaal tevreden over zijn optreden. “Ik speelde niet goed maar goed genoeg om twee potten te pakken terwijl ik er op papier drie had moeten winnen”. Michiel speelde wel lekker tegen zijn oude clubje. Vooral de laatste wedstrijd steeg hij boven zichzelf uit. “Na een moeizame eerste game herpakte ik mezelf en gaf mijn tegenstander geen enkele kans meer. Die laatste wedstrijd voelde erg goed.”, zei Van Amersfoort opgewekt.

Volgende week speelt SHOT zijn eerste uitwedstrijd en zal ook de benjamin, Roy, weer van de partij zijn. De verdere opstelling blijft nog even een verrassing.