Minimeerkampen Groot Succes !

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 25 januari 2014 werden de minimeerkampen gehouden bij T.T.V. Huizen. Coaches Rob, René & Danny waren daar samen met de gebroeders Houtgast (Luuk & Koen), Rik Hooft, Bart Kooij, Boris Brands en Jarek Wiedemeijer. De moeder van Jarek en de moeder van Luuk & Koen waren ook aanwezig voor de support.

Het toernooi begon om 10:00u, op tafel 1 speelden Luuk & Boris. In een zware poule van 6 spelers wisten ze allebei een beker te verdienen. Boris ging er vandoor met de 1ste prijs & Luuk werd heel knap 2de. Boris was in topvorm en speelde erg goed en bleef al zijn partijen mentaal heel sterk. Hij bewaarde de rust en dat is een kwaliteit waar veel spelers een goed voorbeeld aan kunnen nemen. Luuk had het in zijn eerste twee wedstrijden moeilijk waarbij hij o.a. Boris moest feliciteren. Op dat moment ging Luuk lekker vrijuit spelen en zo kon hij laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Door 3 mooie overwinningen wist Luuk een tweede plaats te veroveren.

Op tafel 2 speelde Rik, dit keer helaas niet in de prijzen gevallen maar wel weer goed gespeeld en laten zien dat hij het niveau prima aan kan. In de competitie gaat hij vast punten scoren. Veel games werden net met 2 puntjes verschil verloren en dat bewijst natuurlijk in deze poule dat hij steeds beter wordt. Rik wist dus wel wat te winnen maar helaas niet voldoende om een beker mee naar huis te nemen.

Op tafel 3 speelden Bart en Koen. Ook zij moesten meteen de eerste wedstrijd tegen elkaar. Met sterk aanvallend spel wist Koen van Bart te winnen. Koen speelde een super lekker toernooi en wist het aanvallende spel de hele dag vast te houden, hij behaalde net als Boris met een ongeslagen status de eerste plaats. Heel erg knap van Koen om op zesjarige leeftijd van veel oudere jongens te winnen. Bart viel helaas ook niet in de prijzen, wel heeft ook Bart erg goed spel laten zien en bewezen dat hij in de 6de klasse samen met Rik echt wel puntjes kan gaan pakken.

Tot slot onze Jarek. Op zijn eerste toernooi waar hij aan deelneemt heeft hij geen wedstrijd verloren. Jarek speelde slim en luisterde goed naar zijn coach. Hij liet de tegenstanders alle hoeken van de tafel zien en kon de bal prima in het spel houden. Net als de ouders van Luuk & Koen was de moeder van Jarek apetrots op haar zoon.

Met drie eerste prijzen en een tweede prijs kunnen we dus zeker spreken van een GROOT SUCCES. Luuk, Koen, Rik, Bart, Boris en Jarek, jullie kunnen ook supertrots zijn op jezelf want op wat verdrietige momenten na hadden jullie een positieve houding. Bedankt voor een geslaagde dag en tot de volgende keer. Coaches en ouders ook bedankt voor jullie bijdrage natuurlijk.