Puike week voor de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Er werden deze week prima uitslagen neergezet door de Shotteams. De nederlagen betroffen ‘slechts’ enkele 6-4 nederlagen. De meeste teams bleven duidelijk in de plus. De eerste contouren van een goed jaar worden zichtbaar.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

Over ’t Net 1 SHOT 1 2-8 Weer een strakke overwinning van het 1e. Verrassend was dat bij de Amersfoorters Juliet van Veen de kopvrouw was met 2 fraaie overwinningen. Zij versloeg zowel Michiel als Dennis. Dit keer bleef René ongeslagen. Het 1e staat daarmee al stevig bovenaan.
Hoofdklasse

Elan 1 SHOT 2 5-5 Tegen het lastige Elan haalde het 2e een knap gelijkspel mee terug naar Soest. Hans  en Martin boekten beiden 2 degelijke zeges. Henri kwam steeds net te kort voor een winstpot. Het 2e zal op zijn best moeten blijven spelen in deze lastige poule.
1e Klasse

Tielse TC 1 SHOT 3 5-5 We hadden op ietsje meer gehoopt, maar het 3e heeft nu toch duidelijk een bemoedigende uitslag neergezet. Bij Tiel was de Hongaar Czeto bij vlagen ongrijpbaar. Normaliter de zwakste speler, maar nu weergaloos. Hij won alles. Rob en Axel tikten beiden 2 punten binnen, Danny sloot aan met één zege.
2e Klasse

Gispen 4 SHOT 4 6-4 Het 4e had een onverwachte uitglijder in Culemborg. Gispen bood goed tegenspel en boekte een nipte overwinning. René bleef met lege handen staan, waar Oeds en Joris beiden 2 keer zegevierden. Niets aan de hand nog. Het 4e doet nog goed mee voor de titel.
3e Klasse

SHOT 5 Effect 3 9-1 Het 5e deed zeer goede zaken met deze ruime overwinning en gaat meteen duidelijk aan kop. Michael was natuurlijk weer goed voor 3 punten. Maria bracht 2 punten binnen voor Shot en invaller Rob (hij speelde ook bij zijn eigen team en dus 6 wedstrijden) werd ook 3 keer gefeliciteerd.
3e Klasse

SHOT 6 HTV 1 7-3 Ook het 6e nestelt zich in de kopgroep met een mooie zege. Rob was ook hier ongenaakbaar en scoorde maximaal. Ook Wieb deed met 2 punten goed mee. Greg zoekt nog naar de vorm, getuige zijn ene overwinning. Normaliter is Greg dominant in de 3e klasse.
3e Klasse

LTTC 2 SHOT 7 6-4 De 2e nipte nederlaag voor het 7e. LTTC bleek een jeugdig en talentvol team te hebben, dat terecht de winst pakte na een aanvankelijke 1-4 achterstand. Sascha was weer helemaal zichzelf met 2e knappe winstpotten. Pim bleef op 1 pot steken en was daar niet tevreden mee. Adrie kwam niet tot winst ondanks behoorlijk spel.
4e Klasse

SHOT 8 Bijmaat 7 10-0 Het 8e haalde fantastisch uit tegen het echt niet zo zwakke Bijmaat en gaat daardoor direct fier aan de leiding. Barend, George en Fred haalden natuurlijk maximale scores. Het team denkt al aan een kampioenschap.
4e Klasse

VTV 13 SHOT 9 5-5 Het scoreverloop was zeer grillig, maar uiteindelijk nam het 9e een prima gelijkspel mee naar huis tegen een sterk VTV. Daan en Sebas lieten zich beiden 2 keer feliciteren. Koos won 1 pot, maar dan wel knap tegen de kopman van de Nieuwegeiners!
5e Klasse

SHOT 10 Veenland 2 9-1 Het 10e dendert gewoon door! Ook Veenland moest capituleren voor het ontketende 10, dat nu al duidelijk de ranglijst aanvoert. Jan en Anton haalden weer maximale scores, terwijl Herman als enige zijn sociale kant toonde door de tegenstander een punt te gunnen.
6e Klasse

SHOT 11 ZTTV 5 9-1 Een kloeke overwinning moet bevrijdend zijn voor het 11e. Angélique en Hans wonnen al hun partijen, maar ook Esther weet nu wat winnen is en won ook alles. Alleen het dubbelspel bleef als kruimel liggen voor de tegenstanders.