Vlaggenschip van SHOT walst over tegenstander heen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 2 wij 8}

Afgelopen vrijdag stond de eerste uitwedstrijd op het programma van de tafeltennismannen van het 1e team. Na een enerverende reis van 15 minuten waren zij aanbeland bij Over ’t Net in Amersfoort.

Van te voren was duidelijk dat SHOT hier met een ruime winst op zak naar huis moest kunnen gaan. Echter bleek dat aan het begin van de avond gemakkelijker gezegd dan gedaan. Coach Roy Kapel was verrast van het niveau van de Amersfoorters. “We staan 3-1 voor, mar moesten tot het uiterste gaan. Drie van de vier wedstrijden werden namelijk met een beslissende game uitgevochten”.

Over ’t Net vond nog aansluiting door de volgende partij te winnen. Juliet van veen won heel knap van onze kopman Dennis South. “Dennis had zijn dag niet en dat zie je in zijn spel terug” gaf Rietveld aan.

Na deze onverwacht verloren partij stelden de SHOT-ters orde op zaken en maakten geen fouten meer. De stoomtrein denderde in volle kracht vooruit wat resulteerde in een 8-2 winst voor SHOT.

Coach Kapel gaf aan het einde van de avond aan zeer tevreden te zijn. “Er had een puntje meer in kunnen zitten, maar we hebben goede zaken gedaan. Met een hattrick van Rietveld en twee winstpartijen van South en Van Amersfoort doen we goede zaken”. Ook het dubbel South/ Rietveld is vooralsnog ongeslagen.

Volgende week staat een belangrijke wedstrijd op de planning. Concurrent SVE uit Utrecht zal dan afreizen naar Soest om hen het vuur aan de schenen te leggen. SHOT staat aan kop maar SVE heeft een wedstrijd minder gespeeld. Het blijft spannend wat er de komende weken gaat gebeuren.