SHOT 2 stunt tegen koploper

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Veel teams hadden moeite om aan de goede kant van de score te blijven. Het 2e verraste vriend en vijand met een eclatante overwinning op de koploper.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 SVE 2 SHOT had moeite om een goed team op de been te brengen vroeg de tegenstander dus om uitstel, wat door SVE werd gehonoreerd. Dat wordt dus inhalen.
Hoofdklasse

SHOT 2 REGA 2 7-3 Tegen koploper Rega moest SHOT proberen een goed resultaat neer te zetten om niet in de degradatiezone terecht te komen. Na een spannende tussenstand van 3-3 (wat op zich al een prima prestatie was) liep het 2e met sterk spel zomaar uit naar een 7-3 eindstand. Daarmee is SHOT in één klap bovenin de ranglijst terecht gekomen. Henri was de absolute ster van de avond. Bleef hij vorige week nog met lege handen staan, dit keer was hij ongenaakbaar. Hans en Martin tikten respectievelijk 2 en 1 winstpunt binnen. Het dubbelspel (waarin het 2e nog ongeslagen is) maakt de 7 vol.
1e Klasse

SHOT 3 SVE 3 3-7 Het 3e trof het sterke SVE (met 2 hoofdklassers in de gelederen) en kon de stunt van het 2e niet evenaren. Tot 3-4 bleef men nog in het spoor van SVE, maar daarna was de koek op. Overigens nog steeds geen slechte uitslag! Rob, Axel en invaller Oeds wonnen elk 1 partij. Komende week moet tegen Over ’t Net echt gescoord kunnen worden om de weg naar boven succesvol te maken.
2e Klasse

SHOT 4 Almeerspin 3 3-7 Gevreesd moet worden dat het 4e de ambities bij moet stellen na deze teleurstellende nederlaag. Vooral Paul gaf niet thuis, maar ook René (1 keer winst) kon het verschil niet maken. Alleen Joris scoorde een voldoende met 2 zeges. Het wordt oppassen voor dit team in een poule waar iedereen van iedereen kan winnen.
3e Klasse

HTTC 3 SHOT 5 3-7 Het 5e gaat gewoon door met mooie overwinningen. Dit keer begon SHOT zeer voortvarend. Met een 5-0 voorsprong werd gerust. Daarna werden nog de nodige punten gemorst, maar de koppositie is inmiddels riant te noemen. Gerben won 2 keer, Maria 1 keer en Michael bleef weer ongeslagen. Ook in het dubbel in het 5e nog ongeslagen.
3e Klasse

SHOT 6 Maarssen 3 7-3 Gemakkelijk ging het niet, maar het 6e vocht zich keurig naar een mooie zege op Maarssen. Wieb was de topper van de dag met een fraaie hattrick. Rob en Greg volgden goed met elk 2 punten. Vooral Greg is bezig zich weer ‘in vorm’ te vechten. SHOT doet hier goed mee bovenin.
3e Klasse

SHOT 7 Zeta 1 2-8 Het 7e had een zware dag tegen koploper Zeta en moest zich beperken tot puntjes sprokkelen. Dat lukte Pim en Adri beiden nog wel. Sascha had daar ook kansen op maar was onvoldoende scherp en bleef puntloos. Het 7e moet de komende wedstrijden echt punten gaan pakken om niet een verloren competitie te spelen.
4e Klasse

TVS 4 SHOT 8 4-6 Ons 8e boekte een zuinige overwinning tegen de Scherpenzelers, maar blijft door dit resultaat toch titelkansen houden. Na een 2-1 achterstand werd gestaag de score omgebogen in het voordeel van SHOT. Barend bleef weer eens ouderwets ongeslagen, waar Jan en George elk tevreden moesten zijn met 1 punt.
4e Klasse

UTTC 8 SHOT 9 4-6 Ook het 9e wist een nipte overwinning te boeken. Bij UTTC deed oud-Shotter Sayad Movsessian mee. Martin demonstreert een puike vorm en scoorde maximaal. Ook Sebastiaan blies zijn partijtje mee met 2 keer winst. Koos greep dit keer naast de prijzen en bleef met lege handen staan. Het 9e bezet een mooie 2e plaats.
5e Klasse

WIK 4 SHOT 10 6-4 Het 10e trof eindelijk een stevige tegenstander in Kockengen. Dat leverde een nipt verlies op, waardoor beide ploegen nu samen aan kop gaan. Anton en Herman bleven beiden op niveau met 2 zeges. Hans leek een slechte dag te hebben, want hij bleef verrassend zonder winst. Gelukkig werd de dubbel gewonnen.
6e Klasse

SHOT 11 de Vaart 4 5-5 Tegen het sterke De Vaart werd een mooi gelijkspel binnengehaald. Ook ge wedstrijd was gelijkmatig met een tussenstand die nooit meer dan 1 punt verschilde. Hans was de kopman van de dag met 2 punten. Esther en René pakten elk 1 punt. Ook hier werd het dubbel knap gewonnen!