Senioren maken extreme uitslagen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het was een week waarin alle uitersten naar voren kwamen. Maximale winst en verlies zaten naast elkaar. Per saldo toch wel een goede week voor SHOT.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

HTTC 1 SHOT 1 4-6 Runner-up HTTC had al menig tegenstander verrast in hun hoofdklasse debuut. Het 1e nam HTTC dus serieus, maar moest toch toestaan dat de tegenstander nog 4 punten thuis hield. René was de kopman van de dag met 3 keer winst. Ook Michiel scoorde goed met 2 zeges. Roy kon, ondanks de trainingsstage in China, niet voorkomen dat hij de opponenten 3 keer moest feliciteren.
Hoofdklasse

VTV 2 SHOT 2 6-4 Een nipte maar keurige nederlaag tegen het sterke VTV. Kenmerkend voor de kracht van de tegenstanders (en de poule) was het feit dat René Derksen (normaliter een behoorlijke hoofdklasser) bij VTV zonder winst bleef. Martin won 2 keer, waar Henri en René beiden 1 punt wisten te verzilveren.
1e Klasse

Over ’t Net 2 SHOT 3 8-2 Het 3e liep tegen een onverwacht grote nederlaag aan tegen de degradatieconcurrent uit Amersfoort. SHOT startte met een voorsprong door een overwinning van Rob, maar daarna wist alleen Axel op 5-1 achter nog een punt te scoren. Invaller Paul Merkus kon hieraan geen punten toevoegen.
2e Klasse

SHOT 4 Hilversum 12 10-0 Altijd lekker natuurlijk om eens flink uit te kunnen halen met een maximale score. Dat was vooraf overigens niet verwacht tegen deze tegenstander. René, Oeds en Joris haalden dus de volle bak binnen en zien ineens ook weer een mooie stand voor SHOT 4 op de ranglijst terug.
3e Klasse

SHOT 5 VTV 10 10-0 Wat het 4e kan, kunnen wij ook, dachten ze bij het 5e. Dus ook hier een super uitslag. Het 5e stond al ruim bovenaan, dan kun je dit soort uitslagen dus verwachten. VTV was te zwak om tegenstand te leveren. Maria, Gerben en Michael wonnen alles.
3e Klasse

VTV 7 SHOT 6 2-8 De tegenstander van het 6e was een stuk sterker dan die van het 5e. Desondanks werd een mooie royale winst gepakt, waarmee het 6e blijft meedoen om de prijzen. Wieb en Rob bleven ongeslagen. Greg heeft de vorm nog niet (maar dat gaat ongetwijfeld nog komen) en moest twee tegenstanders feliciteren.
3e Klasse

Almeerspin 7 SHOT 7 3-7 De eerste winst is een feit voor het 7e en dat was nodig om de degradatiezorgen af te wentelen. Almeerspin bleek een bescheiden niveau te hebben. Pim bewees de goede vorm met een hattrick. Adri won 2 keer, zoals ook Sascha, die echter nog steeds niet de vorm van vorig jaar te pakken heeft.
4e Klasse

SHOT 8 Over ’t Net 4 2-8 Het 8e kreeg onverwacht ruim klop van de Amersfoorters en zakt daardoor een stukje op de ranglijst. Fred (zonder winst), Jan (1 keer winst) en George (1 keer winst) moesten het zonder kopman Barend doen en deed zich gevoelen.
4e Klasse

SHOT 9 De Vaart 1 0-10 Het op de 2e plaats staande 9e kreeg ongenadig klop van de koploper uit Linschoten. Kansen op winst waren er zeker maar Martin, Koos en Sebastiaan konden toch geen echte vuist maken. Voor de ranglijst maakt het niet veel uit, maar het 9e is wel een illusie armer.
5e Klasse

SHOT 10 ONI 3 7/3 Tegen de IJsselsteiners haalde het 10e een regelmatige overwinning binnen en blijft daarmee meedoen voor de titel. Eén tegenstander was allen echter te machtig waardoor Hans, Jan en Anton elk 2 winstpunten binnen wisten te halen.
6e Klasse

SHOT 11 Veenland 3 5-5 Even leek het erop dat het 11e een flinke zeperd zouden oplopen, maar op een 5-1 achterstand werden de ruggen gerecht en werd alsnog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Net als vorige week werden de punten weer 2 maal door Hans en elk één door Esther en René binnengehaald.