Weer productieve week voor de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Speelronde 5 is volgens het schema de laatste week voordat de returns beginnen. Omdat veel teams volgende week nog een inhaalwedstrijd moeten spelen, kan de stand nog niet echt opgemaakt worden. Het was in elk geval weer een goede week voor de senioren van SHOT al lijkt het doek voor het 3e nu al gevallen te zijn.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

 

Hoofdklasse

SHOT 1 SVO 1 7-3 Het 1e zette weer een kloeke uitslag neer tegen het altijd lastige SVO. Na een spannende 2-2 tussenstand liepen de jongens vlot uit. Dennis was weer terug aan het front met 3 knappe overwinningen, waar hij echter wel stevig voor moest knokken. René en de excellerende Roy scoorden beiden 2 keer. SHOT gaat nog steeds fier aan kop, maar heeft concurrent HTTC wel vlak achter zich!
Hoofdklasse

SHOT 2 Bijmaat 3 Deze wedstrijd werd op verzoek van SHOT uitgesteld. Volgende week vrijdag dus inhalen.
1e Klasse

SHOT 3 Gispen 1 1-9 Opnieuw moest ons 3e met een invaller aantreden en dat begint zich te wreken in de koppies van de spelers. Er moet elke week gebuffeld worden om aanspraak te kunnen maken op handhaving, maar het geloof daarin lijkt nu al verdwenen. Feit is dat een kleurloze 1-9 nederlaag werd geleden, waar alleen Axel nog een punt voor SHOT wist te redden. Rob en invaller René konden geen potten breken.
2e Klasse

TTVN 2 SHOT 4 4-6 Tegen koploper TTVN werd knap een nipte overwinning mee naar huis genomen. Daarmee blijft het 4e volop meedoen in de strijd om de titel. Al snel stond een 4-1 voorsprong voor SHOT op het bord. Daarna wist TTVN nog wat terug te bijten, maar de winst werd niet meer afgestaan. Oeds en Joris wonnen beiden knap 2 keer. Paul heeft nog steeds niet de juiste vorm te pakken getuige zijn enkele winstpartij op Eva Bednarczyk.
3e Klasse

HTV 2 SHOT 5 3-7 Tegen het lastige HTV (allemaal ‘materiaalspelers’) beet het 5e zich naar een duidelijk 3-7 zege, waarmee de reeds ruime voorsprong op de concurrentie verder werd uitgebouwd. Het 5e lijkt nu een kampioenschap al niet meer te kunnen ontgaan. Michael vocht zich dit keer naar een volle bak, waar Gerben(2x) en Maria(1x) de andere punten binnen brachten.
3e Klasse

Hilversum 15 SHOT 6 6-4 Een onverwachte nederlaag tegen het middelmatige Hilversum. Er dreigde zelfs even een fikse nederlaag, maar gelukkig konden Rob en Wieb hun laatste wedstrijden winnend afsluiten. Desondanks blijft het 6e mooi aan kop staan. Wieb en Rob wonnen beiden 2 keer (voor Rob de allereerste nederlaag!). Greg vocht bleef echter met lege handen staan.
3e Klasse

SHOT 7 Huizen 5 4-6 De strijd tegen concurrent Huizen (maar dan voor de degradatieplaatsen) leverde een teleurstellende kleine nederlaag op. Daarmee houdt het 7e dit team onder zich op de ranglijst, maar het verschil is klein. De wedstrijd werd vooral gedomineerd door een superieure Pim die een knappe hattrick neerzette. Sascha wist ook nog een puntje te sprokkelen. Adri kwam dit keer niet tot scoren.
4e Klasse

TVP 4 SHOT 8 Ook deze wedstrijd werd uitgesteld.
4e Klasse

SHOT 9 ONI 2 8-2 Na de zeperd van vorige week was het lekker voor het 8e om uit te kunnen halen. Marin en Daan bleven ongeslagen. Alleen Sebastiaan gunde een tegenstander een punt. Verder werd alleen het dubbelspel verloren. Zeker is dat het 9e geen kampioen meer zal worden, maar voor de rest hoeft men zich zorgen meer te maken.
5e Klasse

Hilversum 23 SHOT 10 3-7 Het 10e zette ook nu weer een mooie uitslag neer en kwam daarmee weer gedeeld aan kop met WIK. De vraag is hier of dit team ook werkelijk kampioen wil worden! Anton was kopman van de dag en bleef ongeslagen. Jan (2 keer), Hans 1 punt) en het dubbel maakten de 7 vol.
6e Klasse

ONI 5 SHOT 11 0-10 Ons 11e begint echt los te komen! ONI was een willig slachtoffer voor een klinkende overwinning. Esther, Hans en Angélique tikten soeverein alle punten binnen. Op de ranglijst is daarmee de 2e stek bereikt en dat is meer dan de aarzelende start van deze competitie deed vermoeden.