SHOT stuurt tegenstanders met gebogen hoofd naar huis

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 7 zij 3}Afgelopen vrijdag was het de beurt aan SVO om aan te treden tegen het vlaggenschip van SHOT. SVO staat altijd bekend als de outsider en de verwachtingen waren dan ook terughoudend wat betreft een goed resultaat.

Na de eerste serie enkelspelen wisten de spelers van SHOT een knappe 2-1 voorsprong op te bouwen. Waar Dennis South en René Rietveld twee keer zonder gameverlies wonnen, wist Roy Kapel zijn eerste wedstrijd helaas niet te winnen.

De dubbel was helaas geen prooi voor de Soesters. South en Rietveld slaagden er deze keer niet in om het sterke en ervaren dubbelteam van SVO te verschalken. Hierdoor verloor SHOT haar ongeslagen status wat betreft het dubbel dit seizoen en was de tussenstond 2-2.

Zoals wel vaker is gebleken dit seizoen herpakken de jongens zich vanaf het dubbel om de trein in volle vaart door te zien stomen. Al gauw wist SHOT met degelijke overwinningen de voorsprong uit te breiden naar 6-2. South wist zijn avond met succes af te ronden met drie overwinningen, waaronder een zeer zwaar bevochten zege tegen de nog ongeslagen kopman van SVO deze competitie. Kapel herstelde zich ook goed na zijn debacle van vorige week en eindigde met twee overwinningen op zak. Rietveld was niet in staat om zijn laatste pot in winst om te zetten tegen de op wraak beluste kopman van SVO en bleef steken op twee winstpartijen.

Na een drie uur durende wedstrijd stond er uiteindelijk een verdiende 7-3 op het scorebord en kan het vlaggenschip van SHOT tevreden de tweede seizoenshelft in. “Van tevoren hadden we ook wel voor een 6-4 getekend dus deze uitslag is echt goed”, zei Rietveld. “Vooral Kapel speelde zeer degelijk en heeft zijn aanwinst binnen ons team weer kracht bij gezet”, voegde Rietveld daaraan toe. Bankzitter Van Amersfoort vreest niet voor zijn plek in het team geeft hij aan. “We hebben allen een toegevoegde waarde binnen dit team en ook de tweede helft gaan we knallen met zijn vieren. We gaan lekker dit seizoen en nu is het tijd voor een biertje met de tegenstanders.”