Joris eerste koploper in de SHOT toto

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De eerste tussenstand van de SHOT toto voorjaar 2014. De senioren zijn halverwege en de jeugd heeft 3 speelrondes achter de rug. Als uitgangspunt zijn de standen in NAS (systeem van de bond waarin de standen worden bijgehouden) genomen van zaterdag ochtend 1 maart.

De eerste contouren in de nieuwe stand beginnen zich te ontwikkelen. Joris is de trotse nummer 1, onze voorzitter (onder zijn pseudoniem Hobbitsma) doet het ook heel aardig. Een hele rits kenners (waaronder de altijd gevaarlijke Joop) ligt op de loer om de bovenste plaatsten in te nemen. De winnaar van vorig seizoen, Sascha, valt wat tegen. Jip is voorlopig het beste jeugdlid qua voorspellen.

Het is slechts een tussenstand. Over een aantal weken, als de jeugd ook 5 rondes heeft gespeeld, een nieuwe tussenstand.