Zware wedstrijd voor SHOT 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 3 zij 7}Afgelopen week was voor veel teams de vrije week in de competitie. Zo niet voor ons 2e team die de uitgestelde wedstrijd tegen kampioenskandidaat Bijmaat 3 nog te spelen had.

Het team van Bijmaat bestaat geheel uit spelers uit de familie Lucardie. Zeer balgevoelige jongens die zich, dank zij dat enorme balgevoel, vaak freewheelend naar een goed resultaat spelen. Als zo’n team ineens kampioensaspiraties krijgt en dus ook meer gedreven gaat spelen, wordt het een geduchte tegenstander. En dat was te merken!

In de eerste wedstrijden wist SHOT nauwelijks grip te krijgen op het spel van de tegenstander. Vooral de servicedruk van de Bijmaat-spelers was indrukwekkend. Bij de pauze stond er maar liefst een 0-5 achterstand op het bord. Een veegpartij werd gevreesd. Na de pauze wist SHOT zich echter beter in de wedstrijd te spelen wat 3 tegenpunten opleverde en daarmee een nog draaglijke eindstand. Vooral Hans wist met 2 winstpunten nog te imponeren. René bleef dit keer zonder winst en Martin won één keer. Halverwege de competitie bezet het 2e hiermee de 4e plek op de ranglijst.