Goede start van de returns

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week speelden de SHOT-teams de eerste returns van de competitie. De meeste teams deden het beter dan in de heenwedstrijd. Al met al doen veel teams het gewoon uitstekend in deze voorjaarscompetitie, al is alleen het 5e nu al vrijwel zeker van de titel.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

Elan 2 SHOT 1 3-7 Tegen het zwakke Elan had eigenlijk ruimer gescoord moeten worden om concurrent HTTC voor te blijven. Om de titel te grijpen is concentratie in elke wedstrijd vereist. Nu liet met name Dennis een punt glippen, waar hij normaliter soeverein heerst. Ook Michiel won 2 potten. René bleef weer eens ongeslagen.
Hoofdklasse

Almeerspin 1 SHOT 2 4-6 Tegen hekkensluiter Almeerspin had SHOT het thuis ook al niet makkelijk. Dit keer werd tenminste een nipte overwinning mee naar huis genomen. Henri en Hans tikten beiden 2 punten binnen. René bleef op 1 steken. Gelukkig werd weer het dubbel gepakt.
1e Klasse

Woerden 1 SHOT 3 8-2 Tegen koploper Woerden werd een vette maar toch nette nederlaag geleden, hoewel de 2 tegenpunten pas heel laat gescoord werden. Rob pakte één van die punten. Axel kwam helaas niet zo ver. Opvallend was dat Danny, na een blessure, weer helemaal terug was getuige zijn winstpunt.
2e Klasse

ONI 1 SHOT 4 4-6 Waar SHOT op de heenreis nog de mazzel had dat ONI met een invaller speelde, was ONI nu op volle sterkte. Toch werd een knappe winst behaald tegen deze behoorlijke 2e klasser. Oeds en René wonnen elk 2 partijen. Paul mist nog steeds de grote vorm en bleef op 1 winstpartij steken.
3e Klasse

SHOT 5 Vitac 2 7-3 Het 5e blijft gestaag winnen. Net als in de uitwedstrijd werd een 7-3 score behaald. De koppositie blijft hiermee riant. Michael bleef natuurlijk weer ongeslagen, Gerben wist slechts 1 keer te winnen en Maria deed goed mee met twee overwinningen.
3e Klasse

SHOT 6 Leerdam 2 7-3 Waar uit nog een moeizaam gelijkspelletje werd gehaald, werd nu een mooie zege neergezet. Het 6e gaat nu (met een kleine voorsprong) aan kop. Wieb was weer eens ongenaakbaar en won alles, Rob moest zowaar een puntje inleveren en Greg kwam éénmaal tot winst.
3e Klasse

Hilversum 14 SHOT 7 6-4 Met een nu aanmerkelijk beter spelende Sascha dan in de heenwedstrijd, werd desondanks toch weer een nipte nederlaag geleden. Nu haalde Sascha 2 punten binnen voor het team. Nu bleef Adri puntloos, waar hij thuis nog goed was voor 2 partijen. Pim kwam ondanks goed spel niet verder dan 1 zege. Het dubbelpunt ging met veel geluk naar Soest.
4e Klasse

SHOT 8 Hilversum 19 6-4 Een nipte maar nuttige winst van ons 8e. Daarmee blijven de titelkansen bestaan. De punten werden mooi gelijkelijk binnengehaald. George, Fred en Jan wonnen allen 2 keer al was er wel eerst een 3-2 achterstand nodig voordat er flink gas werd gegeven.
4e Klasse

Gispen 6 SHOT 9 4-6 In Culemborg trof het 9e de rode lantaarndrager, maar het koste nog de nodige moeite om de winst mee naar huis te nemen. Met name Daan stelde teleur met slechts één winstpartij, waar Koos juist verraste met 2 keurige zeges. Ook Martin kon zich twee keer laten feliciteren. Het 9e bezet overigens een probleemloze plek in de middenmoot.
5e Klasse

SHOT 10 Gispen 8 9-1 Weer een royale overwinning tegen Gispen. De titelstrijd met WIK is nog steeds onbeslist. Samen staan zij bovenaan met grote afstand op de rest van het veld. Dit keer waren Antoon en Herman weer maximaal succesvol. Hans gunde een tegenstander een puntje.
6e Klasse

SHOT 11 Woerden 11 8-2 Uit verloor het 11e nog nipt. Nu zegevierde het team glorieus, maar dat gebeurde pas na een 0-2 achterstand! Hans en Esther wonnen beiden 2 maal. Angélique scoorde een strakke hattrick. De vraag is natuurlijk of het 11e ook koploper de Vaart in deze vorm de baas zal zijn.