Sterke competitie van de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Er werden maar liefst 3 wedstrijden tot later uitgesteld. Toch tekent zich het beeld af dat dit weer een prima competitie wordt voor Shot. Het 5e is al vrijwel kampioen en ook het 1e zette deze week een goede stap. Daarnaast zijn veel andere teams nog driftig verwikkeld in de strijd om de titel. Er zijn maar twee teams die in de problemen zitten, team 3 en team 7. Zij knokken voor het behoud.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Over ’t Net 1 10-0 Dit was de klapper die voor het 1e het verschil maakt in deze competitie. René viel uit deze wedstrijd, maar dat mocht de kracht van dit team niet deren. Roy, Michiel en Dennis maakten korte metten met de tegenstanders en scoorden de eerste 10-0 van deze poule. Daarmee neemt het resoluut afstand van runner-up HTTC. Een kampioenschap komt nu serieus in beeld.
Hoofdklasse

SHOT 2 Elan 1 Deze wedstrijd werd uitgesteld en zal dus in de vrije week ingehaald gaan worden.
1e Klasse

SHOT 3 Tielse TC 1 Ook deze wedstrijd werd uitgesteld tot de vrije week.
2e Klasse

SHOT 4 Gispen 4 6-4 Uit werd nog met klein verschil verloren van deze tegenstander. Nu bleef een geconcentreerd spelend 4e wel aan de goede kant van de streep. Het werd ook een echte teaminspanning, want Joris, Oeds en Paul wonnen elk 2 keer. Het 4e blijft hierdoor in een felle strijd gewikkeld met TTVN om de titel.
3e Klasse

Effect 3 SHOT 5 1-9 Het 5e gaat onverdroten voort in zijn kampioensrace. Nu werd in Wijk bij Duurstede een flinke zege geboekt. De voorsprong op de concurrentie is inmiddels immens. Gerben won nu 3 partijen, Maria verloor haar eerste potje en won er 2. Michael is nog steeds ongeslagen in de competitie en won ook nu alles.
3e Klasse

HTV 1 SHOT 6 6-4 In Hagestein liep het 6e onverwachts tegen een nipte nederlaag aan. Pas na een 5-1 achterstand kon pas echt gescoord worden. Kopman Rob bleef nu op 1 winstpartij steken, evenals Greg. Wieb behaalde als enige een behoorlijk niveau met 2 winstpartijen. De concurrentie, waaronder dus HTV kwamen daardoor gevaarlijk dichtbij onze koploper.
3e Klasse

SHOT 7 LTTC 2 3-7 Met een tactische invalbeurt van Joop dacht het 7e een vuist te kunnen maken tegen LTTC. Dat viel echter danig tegen. Joop bleef zonder winst en ook Sascha wist maar 1 punt binnen te halen. Pim bevestigde zijn goede vorm met 2 winstpartijen en zeer goede kansen tegen de kopman van de tegenstanders. Op de ranglijst dook het 7e hiermee naar de 5e plek.
4e Klasse

Bijmaat 7 SHOT 8 2-8 Tegen het zwakke Bijmaat haalde het 8e een gedegen overwinning mee naar huis. In deze poule is het zeer druk bovenin en het 8e maakt nog steeds serieuze kansen op de titel. Naast het dubbel verloor alleen Fred nog een puntje. Barend en Jan bleven ongeslagen.
4e Klasse

SHOT 9 VTV 13 Deze wedstrijd werd uitgesteld naar de vrije week.
5e Klasse

Veenland 2 SHOT 10 2-8 Heel voorspelbaar blijft ons 10e zijn overwinningen binnenhalen. Dit keer dus een 8-2. Omdat concurrent WIK net wat steviger uithaalde, heeft het 10e nu een kleine achterstand op de koploper. De punten werden binnengehaald door Anton, die ongeslagen bleef, en Herman en Hans die beiden goed waren voor 2 zeges.
6e Klasse

ZTTV 5 SHOT 11 1-9 Ook het 11e blijft op stoom door weer ruim te winnen van ZTTV. Angélique en Hans bleven weer ongeslagen. Esther gunde de tegenstander een puntje. Komende week moet blijken tegen koploper De Vaart of het 11e toe is aan een stapje hoger.