Vlaggenschip SHOT scoort maximaal

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 10 zij 0}

Afgelopen vrijdag stond de thuiswedstrijd tegen Over ’t Net op het programma. Net als vorige week diende ook hier de tafeltennismannen flink uit te halen tegen de degradant.

Aan het begin van de avond liep het team nog tegen een flinke tegenvaller aan omdat Rene Rietveld geblesseerd aan de kant bleef. Achteraf waren deze zorgen voor niets en heeft het jonge team zichzelf overtroffen. Zowel Dennis South, Michiel van Amersfoort als Roy Kapel maakten een vliegende start door redelijk eenvoudig hun eerste enkelspelen te winnen.

Vervolgens was het aan het nieuwe dubbelkoppel South/ Van Amersfoort om het 4e punt binnen te halen. Rietveld hoopte nog een dubbel te kunnen spelen maar moest ook deze ene wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. South en Van Amersfoort gingen wat onzeker van start maar knokten zich vervolgens goed langszij en het vierde punt was een feit.

Ook in de zes partijen die volgden kwamen de Shotters niet in gevaar. “Kapel heeft zichzelf vandaag mooi op de kaart gezet met zeer sterk tafeltennis”, gaf Rietveld aan. “Ook Van Amersfoort en South speelde zeer sterk en lieten hier hun kampioensaspiraties van zich spreken.”

Volgende week staat een belangrijke wedstrijd op het programma tegen concurrent SVE en zullen de Soesters flink aan de bak moeten om met een overwinning huiswaarts te keren.