SHOT 5 kampioen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het hing al weken in de lucht, maar nu is SHOT 5 toch echt kampioen! Met overmacht (nog 2 wedstrijden te gaan) werd de titel binnen gehaald. Ook SHOT 1 en SHOT 10 zetten deze week grote stappen richting het kampioenschap. Het wordt weer een spannende competitiefinale.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje:

Hoofdklasse

SVE 2 SHOT 1 2-8 Tegen het op papier zeer gevaarlijke SVE werd een klinkende overwinning binnengehaald. En dat terwijl SHOT nota bene met een invaller aantrad (René is nog altijd geblesseerd). Dennis was weer de vertrouwde ongeslagen kopman, maar ook Roy en invaller Henri brachten elk 2 mooie punten binnen. De voorsprong op de concurrentie is inmiddels riant. Dat mag dus niet meer mis gaan!
Hoofdklasse

REGA 2 SHOT 2 6-4 Tegen het sterke REGA werd thuis nog gewonnen. REGA had dus wat goed te maken. SHOT 2 wist knap de schade beperkt te houden. René was kopman van de dag met 2 fraaie punten. Hans won 1 keer. Martin had zijn dag niet en bleef met lege handen staan. Wel wonnen Hans en Martin fraai het dubbel.
1e Klasse

SVE 3 SHOT 3 10-0 Het 3e sleept zich naar het einde van de competitie. Tegen het sterke SVE viel weinig eer te behalen. Danny, Axel en Rob kwamen er dit keer niet echt aan te pas. Formeel is de degradatie nog geen feit, maar ons 3e lijkt niet aan te gaan ontkomen.
2e Klasse

Almeerspin 3 SHOT 4 6-4 Op de heenreis was dit team ook al een obstakel voor SHOT 4. Ook nu kon er niet gewonnen worden. Al met al is de achterstand op koploper TTVN aardig opgelopen. Een klein wonder is nodig om nog te titel te kunnen grijpen. René bleef op 0 staan. Joris en Paul waren beiden goed voor 2 zeges.
3e Klasse

SHOT 5 HTTC 3 7-3 Ook deze tegenstander werd resoluut opzij gezet. Toen de overwinning al binnen was, werden aan het eind nog enkele slordige punten gemorst. Het mocht de pret niet drukken. SHOT 5 gaat het weer in de 2e klas proberen. Michael (weer ongeslagen), Gerben (2) en Maria (1) waren verantwoordelijk voor dat resultaat.
3e Klasse

Maarssen 3 SHOT 6 4-6 Het 6e was wederom goed voor een nipte overwinning. De strijd met medekoploper HTV is hier heftig. Op onderling resultaat is het 6e sterker. Nog 2 spannende weken voor de boeg dus. Rob en Greg wonnen ieder 2 keer. Wieb scoorde 1 punt.
3e Klasse

ZETA 1 SHOT 7 9-1 Het 7e voert een wanhopige strijd om behoud. Tegen lijstaanvoerder Zeta zat het niet mee en werd onnodig zwaar verloren. Ondanks een goede vorm scoorde Pim maar 1 keer. Adri en Joop konden hier niets aan toe voegen.
4e Klasse

SHOT 8 TVS 4 7-3 Een solide overwinning op een team dat één ongenaakbare speler kende. Fred, George en Barend wonnen elk 2 keer. Nog altijd heeft het 8e kansen op een kampioenschap. Zeker omdat nog 2 keer tegen de hekkensluiter gespeeld moet worden.
4e Klasse

SHOT 9 UTTC 8 Deze wedstrijd werd uitgesteld tot de vrije week.
5e Klasse

SHOT 10 WIK 5 8-2 In de wedstrijd van de waarheid, heeft het 10e een zeer overtuigende overwinning neergezet tegen de koploper. Shot 10 staat daardoor nu zelf bovenaan met 4 punten voorsprong. Dat kan bijna niet meer mis gaan! Jan won 1 partij, waar Herman en Anton knap ongeslagen bleven.
6e Klasse

De Vaart 4 SHOT 11 7-3 Het goed draaiende 11e kwam tegen titelkandidaat De Vaart toch te kort. Brutaal werd nog een voorsprong genomen maar daarna kwam De Vaart goed los. Angélique, Esther en Hans verdeelden de buit en wonnen elk 1 keer.