René de Gier nieuwe koploper SHOT toto

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na 8 speelrondes bij de senioren en 6 bij de jeugd kan er weer een tussenstand worden opgemaakt. Veel veranderingen ten opzichte van de vorige tussenstand. Rene de Gier staat stevig aan kop en heeft een flink gat van 5 punten geslagen met de verrassende nummer 2: Boris.

 

Nogmaals de regels: een goed voorspelde eindpositie levert 4 punten op en een afwijking van 1 beide kanten op levert 1 punt op. Rene de Gier kan dus wat lijden. Boris is daarmee ook vanzelfsprekend de nummer 1 bij de jeugd (al is daar geen speciale prijs voor). Verder valt op dat de nummers 1 en 2 van de najaarstoto 2013, de gebroeders Diemers, helemaal wegzakken. Zelfs SHOT kenner Joop is uit de top verdwenen.

Het goede nieuws voor degene die nu wat minder scoren: alleen de eindstand geldt. Deze wordt de week na afloop van de jeugdcompetitie.

.