Kraker voor SHOT wordt eenvoudige overwinning

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 8 zij 2}Afgelopen vrijdag stond voor SHOT de belangijkste wedstrijd op het programma. Concurrent HTTC uit Houten, waar vorige wedstrijd een magere overwinning werd geboekt. was niet in staat om een vuist te maken. De kopman uit Houten liet het door een blessure afweten waardoor de Soester tafeltennisers de eerste drie punten al cadeau kregen.

Een vliegende start werd ingezet door Van Amersfoort, South en Rietveld doordat zij ook direct hun eerste enkelwedstrijden binnen sleepten zonder al te veel games aan de tegenstanders te gunnen.

Echter begon tijdens het dubbel de motor te haperen. South en Rietveld speelde een dramatisch dubbel en verloren met minimaal verschil in de beslissende game door een foute service. Ondertussen stond er een 6-1 op het scorebord in het voordeel van SHOT.

Met nog drie wedstrijden te gaan waren de SHOT-ters weer wakker geschut. Van Amersfoort en Rietveld haalden daarna nog twee punten binnen. Aan South was het de eer om de avond af te sluiten. Tegen alle verwachtingen in liet het sterke spel van South hem in de steek waardoor hij uiteindelijk in de beslissende game zijn zeer sterk spelende tegenstander moest feliciteren.

Na ongeveer twee uur spelen stond er een 8-2 score op het bord in het voordeel van SHOT. Door deze uitslag ligt het kampioenschap volgende week voor het grijpen. Twee punten halen zal voldoende zijn om ervoor te zorgen dat SHOT niet meer ingehaald kan worden.