SHOT 1 bijna kampioen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie zit er bijna weer op. Komende week zullen in de inhaalweek nog de nodige partijen ingehaald gaan worden. Daarover volgende keer dus meer. Dat maakt ook dat de positie van veel teams nog niet zuiver te bepalen is. Zeker is dat het 1e en het 10e weer grote stappen hebben gezet op weg naar de titel.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 HTTC 1 8-2 De klapper van de competitie werd helaas een futloze wedstrijd omdat concurrent HTTC met slechts 2 man kwam opdagen. Daarmee kreeg het 1e het kampioenschap vrijwel op een presenteerblaadje. Omdat Dennis verrassend een pot verloor en ook het dubbel verloren ging, moeten we tot volgende week wachten voor het formele kampioenschap. René (terug van een blessure) en Michiel bleven ongeslagen.
Hoofdklasse

SHOT 2 VTV 2 4-6 Een beheerst verlies tegen het lastige VTV. Hans, René en Henri wonnen allen van de zwakke 3e man. Henri wist ook topper Arman (ooit nog in de Shot-jeugd gespeeld) te verschalken. Daarmee gaat dit team weer zich keurig handhaven in de hoofdklasse!
1e Klasse

SHOT 3 Over ’t Net 2 3-7 In de strijd der degradanten wist het 3e nog de nodige punten te sprokkelen. De uitslag deed er overigens voor beide ploegen weinig meer toe. Axel scoorde het beste met 2 persoonlijke zeges. Rob voegde 1 punt toe. Danny kwam helaas niet tot winst.
2e Klasse

Hilversum 12 SHOT 4 3-7 Tegen degradant Hilversum werd slechts een bescheiden overwinning behaald. Daarmee bevestigde het 4e dat het afhaakt voor de titel. Paul was dit keer kopman van de dag met een fraaie hattrick. Oeds pakte 2 overwinningen. Joris bleef een beetje onder de maat met 1 winstpunt.
3e Klasse

VTV 10 SHOT 5 1-9 Kampioen Shot 5 blijft gewoon gedecideerd winnen. In Nieuwegein gunde Maria de tegenstander de spreekwoordelijke eer. Gerben en Michael bleven omgeslagen. Nog één pot in de 3e klas en dan is de 2e klas weer het natuurlijke domein van het 5e.
3e Klasse

SHOT 6 VTV 7 7-3 Na een onstuimige start (5-0 voorsprong) bleef ons 6e steken op een 7-3 overwinning, wat overigens een goed afspiegeling was van de sterktes. Greg was weer helemaal in beeld met 3 zeges. Wieb won 2 keer en Rob bleef steken op 1 punt. Concurrent HTV deed het net iets beter, waardoor het 6e een kampioenschap niet meer in eigen hand heeft.
3e Klasse

SHOT 7 Almeerspin 7 9-1 Met deze ruime overwinning op de hekkensluiter heeft het 7e zichzelf een goede dienst bewezen op weg naar handhaving. In de laatste wedstrijd is nu waarschijnlijk een 5-5 voldoende voor handhaving. Alleen Adri liet een steekje vallen, waar Pim en Sascha beiden de maximale score boekten.
4e Klasse

Over ’t Net 4 SHOT 8 5-5 Tegen de kampioenskandidaat werd een keurig gelijkspel behaald. Het 8e heeft (met nog 2 wedstrijden tegen de nummer-laatst) overigens ook nog steeds kansen op de titel. Grote man was weer Barend met een hattrick. Jan wist ook een tegenstander te verschalken, waar Fred zonder winst bleef.
4e Klasse

De Vaart 1 SHOT 9 5-5 Het 9e scoorde een knap gelijkspel tegen kampioen De Vaart. Voor de eindstand maakt het allemaal niets meer uit. Het 7e heeft zich royaal gehandhaafd. De punten werden dit keer gehaald door Daan (2 keer) en Sebastiaan ( keer). Gelegenheidsinvaller Elsbeth kon haar debuut in de 4e klas nog niet verzilveren.
5e Klasse

ONI 3 SHOT 10 2-8 Op weg naar het kampioenschap noteerde het 10e weer een degelijke overwinning. Anton en Herman scoorden beiden weer een hattrick. Jan haalde 2 punten binnen. Het dubbel werd dus verloren. In de laatste wedstrijd heeft het 10e voldoende aan 6 punten om kampioen te worden.
6e Klasse

Veenland 3 SHOT 11 3-7 Het 11e blijft keurig winnen en versterkt daarmee de 2e plek. Dit keer in een gelegenheidsformatie met Carella (1 keer winst) en René (2 keer winst) in de gelederen. Hans toonde weer een goede vorm en wist de maximale score te behalen.