SHOT ook in laatste wedstrijd onderuit

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 7 wij 3}

Vorige week dinsdag mocht het vlaggenschip van SHOT voor het laatst aantreden deze competitie. Waar in tegenstelling tot deze wedstrijd alles op vrijdag werd gespeeld was het deze keer de beurt om tegen SVO in De Meern te spelen en wel op een zeer handige dinsdagavond.

 

Noodgedwongen moest SHOT met een zwaar gehavend team aantreden. Roy Kapel en Dennis South konden wegens andere verplichtingen niet deelnemen en René Rietveld kampt nog steeds met een schouderblessure. Vaste kracht Michiel van Amersfoort was wel in de gelegenheid om te spelen. Op het allerlaatste moment werden er twee invallers opgetrommeld, Henri ter Steeg en Pim Kleine Rammelkamp.

Helaas mocht het aantreden van deze opstelling niet baten. Waar SHOT in het thuisduel nog vrij eenvoudig wist te winnen van SVO waren de cijfers aan het eind van de avond precies omgedraaid.

Het was duidelijk merkbaar dat Van Amersfoort moeite had om in zijn spel te komen. “Op dinsdagavond competitie spelen is zeker niet hetzelfde dan wanneer je op vrijdagavond of in het weekend moet aantreden” gaf Rietveld aan.

Ter Steeg had hier iets minder moeite mee en zette een knappe prestatie neer door zich tweemaal te laten feliciteren door zijn tegenstander.

Kleine Rammelkamp wist van te voren dat hij een zware avond tegemoet ging zien. “Ik mocht invallen in een team wat drie klasses hoger speelt. Ik ben goed, maar zo goed nou ook weer niet” gaf Pim glunderend aan. Desondanks wist hij wel enkele games binnen te halen, maar een wedstrijd winnen zat er deze avond niet in.

Na ruim drie uur stond er een score van 7-3 in het voordeel van SVO op het bord. “Tijd voor een biertje dan maar” gaf Van Amersfoort aan. “Daar ben ik namelijk wel goed in, de derde helft”.

Ondanks het feit dat de tafeltennismannen de laatste twee wedstrijden met een nederlaag hebben afgesloten doet dat niets af aan het binnen gehaalde kampioenschap. Volgend seizoen gaan we weer op zaterdag spelen, tegelijk met de jeugd. Dat zal weer zeer gezellig worden, mooie wedstrijden en lekker eten. Tot volgend seizoen.