Clubkampioenschappen jeugd EN senioren op zaterdag 3 mei

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie zit er weer op en dus staan de clubkampioenschappen zoals gewoonlijk weer voor de deur. In tegenstelling tot de vorige twee jaar zullen jeugd en senioren weer op dezelfde dag spelen en strijden om de titel “clubkampioen 2014”.

Zoals gewoonlijk zal er op sterkte in poules gespeeld worden. Gevolgd door halve finales en finales. Indien je als ouder jeugdlid deel wilt nemen bij de senioren dan moet je in ieder geval competitie gespeeld hebben bij de senioren of anders met goedkeuring van de organisatie.

Per klasse vallen de nummers 1 en 2 in de prijzen. Voor de nummers 1 bij de hoogste klasse jeugd en senioren is er ook een wisselbeker beschikbaar. Zijn of haar naam zal voor eeuwig in de wisselbeker vastgelegd worden. Na de prijsuitreiking zullen ook de huldigingen van de kampioenen van dit voorjaar plaats vinden. Deze personen zullen een aparte uitnodiging ontvangen.

Tevens is er op de avond zelf gelegenheid om nog lekker na te borrelen aan de bar en zal er tegen een geringe bijdrage een Frans buffet aanwezig zijn.

De zaal is open vanaf 10:00uur ’s ochtends en de deelnemers dienen uiterlijk 10:30 uur aanwezig te zijn. Het toernooi start om 11:00 uur en de doelstelling is om de finales rond 17:00 uur te kunnen spelen.

Opgeven kan heel eenvoudig via een mailtje naar rene.rietveld@shot.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om je aan te melden via de SHOT Facebook. Dit doe je door jezelf aan te melden bij het evenement “Clubkampioenschappen jeugd en senioren“. Geef bij je aanmelding even aan of je wilt deelnemen aan het buffet. De kosten hiervoor bedragen €6,-.

We hopen op een grote opkomst en natuurlijk een gezellig toernooi!

 

De activiteitencommissie