Bescheiden competitie voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie van voorjaar 2014 heeft zijn laatste wedstrijd gehad. Bij SHOT dit keer geen kampioenen. Niet zo verwonderlijk als, na een zeer succesvolle najaarscompetitie, maar liefst 5 teams nu in een hogere klasse speelden. De resultaten zijn dus bescheiden, maar de competitie was daardoor extra leerzaam voor de spelers! En dat gaan we ongetwijfeld terugzien in de najaarscompetitie.

De eindklasseringen van de SHOT teams op een rijtje:

3e klasse SHOT 1 5e plaats Ons 1e team trof een poule waarin de sterktes zeer dicht bij elkaar lagen. De start was stroef te noemen, maar gaandeweg werden de resultaten beter. Dat werd met name zichtbaar in de laatste wedstrijd, waarin de koploper knap van het kampioenschap afgehouden werd.
4e klasse

SHOT 2 4e plaats Het 2e team heeft de helft van de competitie met invallers moeten afwerken. Dan wordt het moeilijk om nog een behoorlijke klassering te behalen. De 4e plek is daarom een uitstekend resultaat!
4e Klasse

SHOT 3 6e plaats De promotie naar de 4e klas leverde een pittige poule op. Dat zien we terug in het eindresultaat. De teamgeest heeft daar gelukkig niet onder geleden, die is altijd prima gebleven.
5e Klasse

SHOT 4 5e plaats Ook hier een poule waarin de sterktes niet ver uit elkaar lagen. Een 5e plek met maar 7 punten achterstand op de nummer 2 zegt daarin genoeg. Toch een prima prestatie dus!
5e Klasse

SHOT 5 3e plaats De jonkies van het 5e hebben een puike competitie achter de rug, waarin veel geleerd is. Als ook de emoties beter beheerst gaan worden, zullen we nog veel gaan zien van deze jongens.
6e Klasse

SHOT 6 3e plaats Deze mix van jong en oud leverde ook een mooie klassering op. Dit team kon zich meten met de kampioen! Met een beetje meer geluk had ons 6e zelf ook meegedaan om het kampioenschap.
6e Klasse

SHOT 7 3e plaats Ook hier jong aanstormend geweld gemengd met wat oudere spelers. Dat liep best lekker en er is veel geleerd! We zien veel vooruitgang bij alle spelers.
Starters

SHOT 8 2e plaats De talenten van het 8e speelden feitelijk 2 competities. In de poule werden ze knap 2e. Daarna mochten zij door naar de finalepoule. Die was natuurlijk een stuk sterker, wat een 5e plaats opleverde.