SHOT door naar laatste 32 in Bekercompetitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen vrijdag 30 mei mocht het team van SHOT 1 naar Kockenen om het op te nemen tegen WIK 2. De mannen Rene Rietveld, Axel Diemers, Adri Nagtegaal als vlugge invaller en aanvoerder Gerben de Radder waren zeer gedreven. Na een moeizame start (3-3), ging het kwartet uiteindelijk toch met winst naar huis: 6-10. Hierdoor zijn ze weer een stap dichterbij die grote Beker, nu bij de laatste 32.

Zij gaan als team uiteraard voor het uiterste en weten dat de club uit Soest, ze met man en macht zal steunen door de aanmoedigingen waar ze het nodig hebben. Vrijdag staat de volgende wedstrijd op het programma, thuis tegen Hilversum 2. Dus kom allemaal kijken en aanmoedigen.