Verenigingsavond en Oranje op één avond bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vrijdagavond 13 juni is het weer tijd om de jaarlijkse verenigingsavond te houden. Op die avond speelt het Nederlands Elftal ook haar eerste wedstrijd voor het WK voetbal in Brazilië, tegen Spanje. Vanaf 20:00u zijn alle leden welkom om in de SHOT kantine de verenigingsavond bij te wonen. Voor de liefhebbers begint dan vanaf 21:00u de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Spanje.

 

Iedereen mag zelf naar eigen smaak wat lekkers mee nemen, maar SHOT zal ook voor drinken en wat lekkers zorgen. De wedstrijd zal gekeken gaan worden op het grote witte scherm met behulp van de SHOT beamer. De SHOT kantine heeft een oranje jasje gekregen en er zijn ook wel wat spullen voor het aanmoedigen aanwezig. Wel willen we adviseren om zelf de toeters uit de kast te halen en ze mee te nemen naar de wedstrijd als je op deze manier ons elftal wilt aanmoedigen.

Kom dus allemaal op 13 juni naar de SHOT kantine voor een gezellige avond met hopelijk een goed resultaat voor onze mannen van het Nederlands elftal. Uiteraard is er voor de jeugd vanaf 18:30u en voor de senioren vanaf 20:00u de mogelijkheid om een balletje te slaan. Tot dan!