Jeugdteams najaar 2014

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met deze teams gaan we komend najaar de strijd aan in de jeugdcompetitie van de afdeling Midden. We weten nog niet welke klassen de teams zullen krijgen, maar verwacht mag worden dat zeer veel spelers in een hogere klasse zullen gaan spelen. De afgelopen competitie waren er veel te veel poules in de 5e en 6e klasse. De afdeling wil die ‘prop’ eruit knijpen. Naar boven dus! Daardoor gaan veel teams in een hogere klasse spelen, terwijl de tegenstand nauwelijks sterker wordt. Sommige teams gaan ECHT hoger spelen. We wachten af! Jullie wedstrijdleider is natuurlijk weer Matthijs Rietveld.

De eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 13 september. De poule-indelingen zijn nog niet bekend (die krijgen we waarschijnlijk rond 1 augustus). Kort daarna zullen we jullie het wedstrijdschema toesturen. Daarbij geven we ook aan wanneer ouders bardienst hebben of moeten rijden voor een uitwedstrijd.

 

2e / 3e klasse?

SHOT 1

Elsbeth den Harder (aanv.)

Jackie Xie

Stijn Koopmans

3e / 4e klasse?

SHOT 2

Jesse Uiterwijk (aanv.)

Jip Weijers

Luuk Houtgast

Boris Brands

4e klasse?

SHOT 3

Rick Buijvoets (aanv.)

Holger van Gorkum

Dennis Frijlink

Rex Hubbeling

4e / 5e klasse?

SHOT 4

Ruben van Dijk (aanv.)

Koen Houtgast

Bart Kooij

Rik Hooft

Ronnie Pietersen

5e Klasse?

SHOT 5

Bas Jacobsen

Jasper van Schalkwijk

Max van Vriesland

Harmen Hoogendoorn (aanv.)

6e klasse

SHOT 6

Jimmy Brouwer (aanv.)

Arthur Peters

Sven Bovens

Henri Stitselaar

Starters

SHOT 7

Jarek Wiedemeijer (aanv.)

Leah de Heij