Vooruitblik seniorencompetitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komende week gaat de najaarscompetitie voor de senioren van start. Interessant is daarbij natuurlijk wat de promovendi gaan doen. En niet te vergeten de duocompetitie! We blikken even vooruit.

Standaardcompetitie:

3e divisie

SHOT 1 Handhaven in het landelijk is altijd moeilijk voor een promovendus. Rapidity en VTV gaan vechten om de titel. Voor Shot liggen er kansen tegen FVT 3, tegen US, maar vooral tegen medepromovendus the Victory.
Hoofdklasse

SHOT 2 Een hele lastige poule in de Hoofdklasse dit keer. Hilversum lijkt de gezworen degradant, maar alle andere teams zijn op niveau. Ook promovendus TTVN heeft zicht versterkt. Handhaven is een serieuze uitdaging voor het 2e.
2e Klasse

SHOT 3 Het 3e gaat natuurlijk weer voor een kampioenschap. Serieuze concurrentie komt daarbij van de oudjes van Hilversum. Maar ook ONI en UTTC moeten niet onderschat worden. Leuk is ook dat DOSC met Rowan Stapels bij ons op bezoek komt.
2e Klasse

SHOT 4 Een lastige poule waarin Hilversum de zwakste lijkt en Rega en TVP kwetsbaar lijken (afhankelijk van de opstelling). Vlug en Vaardig is de kampioenskandidaat, maar verder lijkt alles open!
2e Klasse

SHOT 5 Het 5e heeft reële kansen om zich te handhaven in deze betrekkelijk zwakke poule. Van TOVO en Buna moet gewonnen kunnen worden, maar ook tegen VTV en Woerden kunnen punten gescoord worden. De Schans lijkt hier de favoriet.
3e Klasse

SHOT 6 Het 6e heeft een betrekkelijk lichte poule getroffen. Teams als Otio, Hilversum en Woerden zijn zeer kwetsbaar. TTVN (met ex-jeugd) valt moeilijk in te schatten. Wie moet hier nou kampioen worden? Het 6e?
3e Klasse

SHOT 7 Ook het 7e mag niet klagen. Elan en Hilversum lijken nog de sterkste tegenstanders hier. De andere teams zijn zwak tot matig. Handhaven moet prima kunnen in deze bescheiden poule.
4e Klasse

SHOT 8 Weer een nieuwe kans voor het 8e. Gaan ze voor de titel? Stevige tegenstand moet verwacht worden van Overhees. Alle andere teams lijken een stukje lichter van gewicht.
4e Klasse

SHOT 9 Gispen lijkt hier de gedoodverfde kampioenskandidaat. Batua en Tielse lijken weinig te zoeken te hebben in de 4e klas. De anderen, dus ook het 9e, moeten zien Gispen te slim af te zijn.
4e Klasse

SHOT 10 Ons 10e debuteert in de 4e klas en ziet dit als één groot avontuur. Maar er zijn zeker kansen! Teams als Smash, Hoogland en Hilversum zijn opponenten waartegen veel punten gepakt moeten kunnen worden.

Duo-competitie:

4e klasse

SHOT 1 Zo’n nieuwe competitie is moeilijk te beoordelen. In elk geval lijkt VTV hier de titel te gaan pakken. Voor de andere tegenstanders lijkt het 1e niet bang te hoeven zijn. We zijn benieuwd!
5e klasse

SHOT 2 Pittige poule, waarin veel teams behoorlijk op sterkte zijn. LTTC lijkt het team waarvan zeker gewonnen moet kunnen worden. Ook hier is deze competitie een grote ontdekkingsreis!